2Koninkjes

Korte Lombardstraat 4a
2512 VR Den Haag
070-3884244

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Nog plek voor peuters op ma/wo/vrij!
Speciaal aanbod voor medewerkers van HMC Westeinde.

meer info
Naar locatieoverzicht

Korte Lombardstraat 4a
2512 VR Den Haag
070-3884244

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Koninkjes

Kinderdagverblijf 2Koninkjes is door zijn ligging een unieke locatie in het centrum van Den Haag en ligt op steenworp afstand van ziekenhuis HMC Westeinde. Het kinderdagverblijf kenmerkt zich door rust en ruimte: mooie ruime en lichte lokalen en een grote, groene buitenruimte die afgesloten is. We bieden kinderen dagelijks een veilige en fijne omgeving waarin zij kunnen spelen en ontdekken. Bent u benieuwd of we nog plek hebben voor uw kind? Neem dan snel contact op. Naast plek voor baby’s, hebben we op dit moment op maandag, woensdag en vrijdag ook nog plek in onze peutergroepen!

Wat maakt ons speciaal?

  • Verse warme maaltijden
  • Spelen en ontdekken in Den Haag Centrum
  • Ruime openingstijden en ruilmogelijkheden
  • Kleinschalig, professioneel en saamhorig
  • Heerlijke grote tuin, een stukje rust middenin de stad
  • Programma Voorschoolse Educatie (VE)

Professionele kinderopvang voor baby’s en peuters

Kinderdagverblijf 2Koninkjes heeft twee groepen specifiek gericht op baby’s en twee speciaal voor de peuters. In de babygroepen volgen wij het ritme van de kinderen. In de peutergroep wordt gewerkt met het VE programma PUK. Samen met PUK doen de kinderen elke dag leuke en uitdagende activiteiten.
We gaan graag op ontdekkingstocht in onze prachtige natuurtuin en maken regelmatig een uitstapje naar de kinderboerderij of de bibliotheek. Daarnaast zijn samen dansen of koken favoriet.

Ouders geven deze locatie een:

8,5

“2Koninkjes bleek veel meer te zijn dan een opvang. Het werd dé plek waar onze zoon zich met plezier leerde ontwikkelen.”

- Hugo, vader van Vigo

Verse en gezonde voeding

Wij vinden een gezond en gevarieerd voedingspatroon erg belangrijk. Elke dag krijgen de kinderen daarom een verse warme maaltijd als lunch. De medewerkers maken deze warme maaltijd dagelijks zelf klaar met verse ingrediënten. De lunch bevat diverse groenten met afgewisseld aardappelen, pasta of rijst. Ook maken we regelmatig een verse soep. De peuters mogen zelf meehelpen met het klaarmaken van de maaltijd. Lees meer over warme maaltijden bij 2Koninkjes.

Zeer tevreden ouders

Bij 2Koninkjes werkt een enthousiast team dat met de ouders meedenkt. Ouders omschrijven ons team als betrokken, warm, zorgzaam en met oog voor elkaar.

De moeder van Suze zegt: “Voor Suze waren we op zoek naar een diverse, gezellige kinderopvang met genoeg speelplek buiten en waar warme maaltijden vers gekookt worden voor de lunch. 2Koninkjes viel bij ons daar meteen in op. We kunnen haar nu al anderhalf jaar met een gerust hart wegbrengen om haar na een dag vol goede zorg en plezier op te halen. Suze blij. Wij blij.”

De vader van Vigo schrijft: “2Samen/2Koninkjes is dé perfecte opvang gebleken. Toen we op zoek waren naar een goede opvangplek voor onze zoon, hebben we uiteraard bij diverse locaties en aanbieders gekeken. We kwamen al snel uit bij 2Koninkjes. Onze verwachtingen zijn ronduit overtroffen. De warme contacten met de begeleiders, het scherpe oog voor de ontwikkeling van het kind dat ze hebben en de hechte band met de kinderen kwamen al snel naar voren. Maar 2Koninkjes heeft -uit zichzelf- er ook een speerpunt van gemaakt om te zorgen voor goede en evenwichtige voeding. En dan ook alles Bio. Onze zoon eet nu liever broccoli dan poffertjes! Zowel de begeleiders als de leiding is uiterst vakkundig gebleken. De opvang werd uiteindelijk niet alleen een opvangplek voor onze zoon, maar meer een centrale plek die een belangrijk deel van zijn ontwikkeling werd. Hij is nog nooit met tegenzin gegaan. Dank 2Koninkjes!”

Doorgaande lijn met school

Een groot deel van de kinderen van 2Koninkjes gaat als ze vier jaar worden naar de Carolusschool of de Schabergschool en daarbij naar buitenschoolse opvang 2Aan2. Met beide scholen hebben wij een nauwe samenwerking en een doorgaande lijn. De peuters gaan enkele keren per jaar op bezoek bij de kleuters van school.
In de Carolusschool biedt de locatie 2Aan2 ook peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal) aan.

Korte Lombardstraat 4a
2512 VR Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Kortenbos
  • Wijk: Centrum
  • Stadsdeel: Centrum