2Koninkjes

Korte Lombardstraat 4a
2512 VR Den Haag
070-3884244

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Speciaal aanbod voor medewerkers van HMC Westeinde.

meer info
Naar locatieoverzicht

Korte Lombardstraat 4a
2512 VR Den Haag
070-3884244

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Koninkjes

Kinderdagverblijf 2Koninkjes is door zijn ligging een unieke locatie in het centrum van Den Haag en ligt op steenworp afstand van ziekenhuis HMC Westeinde. Het kinderdagverblijf kenmerkt zich door rust en ruimte: mooie ruime en lichte lokalen en een grote, groene buitenruimte die afgesloten is. We bieden kinderen dagelijks een veilige en fijne omgeving waarin zij kunnen spelen en ontdekken.

Wat maakt ons speciaal?

  • Verse warme maaltijden
  • Spelen en ontdekken in Den Haag Centrum
  • Ruime openingstijden en ruilmogelijkheden
  • Veel aandacht voor natuurbeleving
  • Heerlijke grote tuin , een stukje rust middenin de stad
  • Programma Voorschoolse Educatie (VE)

Baby’s en peuters

Kinderdagverblijf 2Koninkjes heeft twee groepen specifiek gericht op baby’s en twee speciaal voor de peuters. In de babygroepen volgen wij het ritme van de kinderen. In de peutergroep wordt gewerkt met het VE programma PUK. Samen met PUK doen de kinderen elke dag leuke en uitdagende activiteiten.
We gaan graag op ontdekkingstocht in onze prachtige natuurtuin en maken regelmatig een uitstapje naar de kinderboerderij of de bibliotheek. Daarnaast zijn samen dansen of koken favoriet.

Ouders geven deze locatie een:

8,2

“Liefdevolle medewerkers die ruimte bieden voor individuele groei. Ze helpen mijn kinderen nieuwe skills te leren en betere mensen te worden.”

- Laurence, vader van Elliot en Josephine

Verse en gezonde voeding

Wij vinden een gezond en gevarieerd voedingspatroon erg belangrijk. Elke dag krijgen de kinderen daarom een verse warme maaltijd als lunch. De medewerkers maken deze warme maaltijd dagelijks zelf klaar met verse ingrediënten. De lunch bevat diverse groenten met afgewisseld aardappelen, pasta of rijst. Ook maken we regelmatig een verse soep. De peuters mogen zelf meehelpen met het klaarmaken van de maaltijd. Lees meer over warme maaltijden bij 2Koninkjes.

Fijn contact met ouders

Bij 2Koninkjes werkt een enthousiast team dat met de ouders meedenkt. Wij werken met de 2Samen-app en sturen regelmatig foto’s van de kinderen als ze aan het spelen zijn. Dit wordt door onze ouders erg gewaardeerd.

Doorgaande lijn met school

Een groot deel van de kinderen van 2Koninkjes gaat als ze vier jaar worden naar de Carolusschool of de Schabergschool en daarbij naar buitenschoolse opvang 2Aan2. Met beide scholen hebben wij een nauwe samenwerking en een doorgaande lijn. De peuters gaan enkele keren per jaar op bezoek bij de kleuters van school

Korte Lombardstraat 4a
2512 VR Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Kortenbos
  • Wijk: Centrum
  • Stadsdeel: Centrum