2Maatjes

Eindstede 4
2543 BL Den Haag
070-8200014
06-26318411

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur bij 2Acrobaten

inspectierapport

Wij bieden bij 2Maatjes
ook voorschoolse opvang
vanaf 07.30 uur
(alleen niet op woensdag)

Naar locatieoverzicht

Eindstede 4
2543 BL Den Haag
070-8200014
06-26318411

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur bij 2Acrobaten

inspectierapport

Met deze school werken wij samen

Met deze scholen werken wij samen

  • Anemaschool, prof.

Buitenschoolse opvang bij 2Maatjes

2Maatjes is een sfeervolle, multiculturele buitenschoolse opvang (bso) in Bouwlust/Escamp. Het kindercentrum is gehuisvest in de Prof. Anemaschool. Na de schooldag relaxen de kinderen hier even of doen mee aan allerlei activiteiten. In de gezellige, warme groepsruimte kunnen zij bijvoorbeeld dansjes en toneelstukjes oefenen, proefjes doen en knutselen. Er is ook een grote, afgesloten buitenspeelplaats waar fijn wordt gesport en gespeeld.

Wat maakt ons speciaal?

  • Hecht en stabiel team
  • Opvang in de school
  • Kinderparticipatie
  • Sfeervolle eigen groepsruimte
  • Grote afgesloten buitenspeelplaats
  • Gevarieerd activiteitenaanbod in de vakanties

Voorschoolse opvang

Bij 2Maatjes is ook voorschoolse opvang mogelijk van 07:30 tot 08:30 uur. Elke schooldag, maar op dit moment niet op woensdag. De kinderen worden om 08:30 uur door ons naar school gebracht.

Ontwikkelingsgerichte kinderopvang

De ruimtes bij buitenschoolse opvang 2Maatjes zijn ingedeeld in verschillende hoeken, waar de beschikking is over verschillende materialen die passen bij de ontwikkelingsfase waarin de kinderen zich bevinden.

Er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoefte van de kinderen en de pedagogisch medewerkers stemmen hun benadering, gedrag en handelen hier op af. Zo doen kinderen verschillende ervaringen op en kunnen zij zich op meerdere vlakken ontwikkelen en ontplooien. Het belangrijkste vinden wij dat de kinderen veel plezier hebben en een leuke invulling van hun vrije tijd.

Ouders geven deze locatie een:

7,5

“Goede buitenschoolse opvang = blije, zorgeloze, tevreden werkende ouders.”

- Dounia, ouder van Jannat

Kinderparticipatie

Bij bso 2Maatjes stimuleren de pedagogisch medewerkers de zelfstandigheid van de kinderen. De kinderen denken daarom zelf actief mee met de invulling van het programma. Hierdoor voelen kinderen zich gehoord en zijn ze betrokken bij de groep.

Samenwerking

Buitenschoolse opvang 2Maatjes werkt nauw samen met de Prof. Anemaschool. We bieden opvang in school waardoor uw kind vanaf groep 3 zelf veilig naar de opvang kan lopen. Aangezien we in hetzelfde gebouw werken is een goede overdracht altijd mogelijk.

Vakantieprogramma

In de vakanties is er extra veel tijd voor de leukste activiteiten waaronder theater, bakken, uitstapjes, creatieve activiteiten, sport etc. Wij werken dan samen met de buitenschoolse opvang 2Acrobaten. Kinderen van 2Maatjes zijn in vakanties bij 2Acrobaten.

We gaan naar het Zuiderpark, naar de kinderboerderij, de speeltuin en het bos. Of we bezoeken de dichtbijgelegen Vogelkelder en Nijkamphoeve. Bovendien is de speeltuin met allerlei speeltoestellen naast de speelplaats van 2Acrobaten, favoriet bij de kinderen.

KICKS en de pedagogisch medewerkers organiseren ook leuke activiteiten en uitdagende workshops. Denk bijvoorbeeld aan workshops graffiti spuiten, breakdance, muziek maken, sporten en nog veel meer.

Eindstede 4
2543 BL Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Zijden, Steden en Zichten
  • Wijk: Bouwlust en Vrederust
  • Stadsdeel: Escamp