2Valken

Zonnebloemstraat 159a
2565 RT Den Haag

06-36393598

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
08:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze sportieve bso-locatie is een hele leuke plek voor de jongste bso-kinderen in de Bomen- en Bloemenbuurt.

Naar locatieoverzicht

Zonnebloemstraat 159a
2565 RT Den Haag

06-36393598

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
08:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met deze scholen werken wij samen

  • De Bonte Vlinder
  • Basisschool de Zonnebloem
  • Instituut voor Individueel Onderwijs (IVIO)

Buitenschoolse opvang bij 2Valken

Buitenschoolse opvang 2Valken bevindt zich aan het Stokroosveld, het prachtig gelegen sportcomplex nabij de Bosjes van Pex, verscholen tussen groen en woonwijken. Deze mooie plek is speciaal voor de jongste bso-kinderen van 4 tot 8 jaar. Daarna gaan ze naar de nabijgelegen bso-locatie 2Vossen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Sportvelden en een speeltuin
  • Vaak uitstapjes naar het bos en de duinen
  • Gelegen in Stokroosveld nabij Bosjes van Pex

Gezellige binnenruimte

Deze bso-groep zit in de kantine van handbalvereniging WHC, waar de sportkantine is omgetoverd tot een hele gezellige ruimte. Er zijn hoekjes gecreëerd waar kinderen kunnen spelen in een poppenhoekje, een bouwhoek en ook een gezellige zithoek. De ruimte voelt gezellig en geborgen aan.

We bieden hier gerichte activiteiten aan speciaal voor de jongste kinderen vanaf 4 jaar. Met de vele materialen in onze knutselkast kunnen de kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop geven.

Ook is er een voetbaltafel en we bieden we activiteiten aan via KICKS. Er zijn heel veel mogelijkheden, van sportactiviteiten tot koken. En we mogen gebruik maken van de mooie keuken van de sportkantine. Samen met de kinderen beslissen we wat de dag gaat brengen (kinderparticipatie).

Sportieve, afgeschermde buitenruimte

De buitenruime is afgesloten, heel groot en overzichtelijk met veel mogelijkheden voor sport en spel. Dankzij deze prachtige buitenruimte gaan we vaak naar buiten. Er is veel  ruimte om te bewegen maar ook om hutten te bouwen en beestjes en plantjes te ontdekken.

Na school en in vakanties

2Valken is vlak naast basisschool de Zonnebloem, waar veel kinderen naar school gaan. Doordat het zo dichtbij is, kunnen we snel starten met de gezellige middag.

Wanneer de kinderen toe zijn aan de volgende stap gaan ze naar 2Vossen waar de activiteiten meer voor de oudere kinderen worden aangeboden en nog meer uitdaging bieden. In de vakanties en margedagen werken veel samen en voegen de locaties regelmatig samen.

Zonnebloemstraat 159a
2565 RT Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Bloemenbuurt West
  • Wijk: Bomen- en Bloemenbuurt
  • Stadsdeel: Segbroek