trefbal op het plein bij bso 2giraffen in het valkenboskwartier den haag

Kinderopvang in de Bomen- en Bloemenbuurt

In de levendige Bomen- en Bloemenbuurt bieden wij kinderopvang voor baby’s in een kinderdagverblijf, peuters in de peuteropvang en schoolkinderen in de naschoolse opvang.

Kinderdagverblijf in de Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag

Kinderdagverblijf 2Giraffen aan de Cederstraat biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar volgens de Montessori-visie. Samen met de peuteropvang en de BSO van heeft het kinderdagverblijf 2Giraffen een eigen plek in de Montessorischool de Abeel en Montessorischool Valkenbos. Door de goede samenwerking ontstaat er een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Samen spelen bij 2Giraffen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag
meisjes in het klimrek bij bso 2giraffen in het valkenboskwartier den haag

Buitenschoolse opvang (BSO) in Bomen- en Bloemenbuurt, Den Haag

In de Bomen- en Bloemenbuurt kun je onze BSO's 2Valken en 2Giraffen terugvinden. Elke BSO heeft daarbij zijn eigen extra’s, opvang onder één dak met de school, BSO middenin de Bosjes van Pex of een dj-hoek en een grote moestuin.

Kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO 2Giraffen biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar volgens de Montessori-visie. De BSO heeft een eigen plek in de Montessorischool de Abeel en Montessorischool Valkenbos. Door de goede samenwerking ontstaat er een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Standaard onderdeel van het programma van de BSO zijn de activiteiten van KICKS, dit biedt kinderen de vrije keuze uit extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Peuteropvang in de Bomen en Bloemenbuurt, Den Haag

Peuteropvang (voormalig peuterspeelzaal) in de Bomen en Bloemenbuurt in Den Haag is er speciaal voor peuters van 2 of 2,5 tot 4 jaar. Je kind is welkom bij 2Giraffen aan de Cederstraat. Een paar dagdelen per week speelt hij of zij in hun vertrouwde groep. Onze pedagogisch professionals bieden hier een veilige basis met liefde en aandacht voor alle kinderen. Natuurlijk werken we hierbij altijd ontwikkelingsgericht. Peuteropvang biedt een eerste voorbereiding op de basisschool en een kennismaking met leeftijdsgenootjes.

Bij 2Giraffen bieden we kinderopvang volgens de Montessori-visie. Kinderopvang, peuteropvang en de BSO hebben een eigen plek in de Montessorischool de Abeel en Montessorischool Valkenbos. Door de goede samenwerking ontstaat er een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

medewerker leest voor aan kinderen bij peuteropvang 2giraffen in bomen en bloemenbuurt den haag

Meer over de wijk

De Bomen- en Bloemenbuurt, een groene stadswijk vlakbij duinen en strand en toch ook nabij het centrum.

Baby kijkt in spiegel bij kinderdagverblijf 2Giraffen werkenbij Kinderopvang 2Samen Den Haag Monster Naaldwijk

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!