2Vriendjes

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag
070-3222876

Geopend:
maandag t/m vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

inspectierapport

Spelenderwijs leren.

De beste voorbereiding op de basisschool.

Naar locatieoverzicht

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag
070-3222876

Geopend:
maandag t/m vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Vriendjes

Samen spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Zelf ontdekken wat er binnen en buiten allemaal te beleven valt. Het zijn maar een paar voorbeelden van wat peuters allemaal ervaren bij peuteropvang 2Vriendjes in het Bezuidenhout in Den Haag. Deze peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) is te vinden in het gebouw van de Van Hoogstraatenschool in Den Haag.  Hier wordt uw kind goed voorbereid op de basisschool.

Wat maakt ons speciaal?

  • Veel speelvoorzieningen
  • Dagelijks programma en vrij spelen
  • Grote, lichte ruimtes
  • Iedere dag buitenspelen
  • Opvang vanaf 2 jaar

Spelenderwijs leren

Er is in de wereld ontzettend veel te ontdekken. En ontdekken doen peuters continu! Ze gaan op onderzoek uit, leren hun eigen mogelijkheden kennen en komen erachter wat hun grenzen zijn. Bij peuteropvang 2Vriendjes helpen we hen daar iedere dag bij. Dat doen we bijvoorbeeld in onze grote en lichte ruimtes, met gezellige hoeken. Daar hebben we veel spel- en ontwikkelmateriaal om de peuters uit te dagen. Willen ze bijvoorbeeld samen met water spelen, of gaan ze toch liever puzzelen?  We leren hen keuzes maken, samenwerken en samen spelen. Natuurlijk spelenderwijs, want bij peuteropvang 2Vriendjes in Den Haag beleven peuters een leuke dag, vol activiteiten. Zodat ze na hun tijd op de peuteropvang vol zelfvertrouwen binnenstappen bij de basisschool.

Ouders geven deze locatie een:

8,5

“Gezellige en goede peuterspeelzaal!”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2021

Buiten spelen

Ook buiten valt er veel te doen. We hebben bijvoorbeeld een eigen speelplein, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Dat doen we dan ook iedere dag. Met zand en modder knutselen, lekker rondfietsen, rennen, spelen in de boot of in de zandbak.

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Bezuidenhout Oost
  • Wijk: Bezuidenhout
  • Stadsdeel: Haagse Hout