Informatieavond

Informatieavond zij-instromers!

Informatieavond

Naar overzicht

30 oktober 2019

Informatieavond zij-instromers Kinderopvang 2Samen

Op 29 oktober kwamen zo'n 50 mensen af op de informatieavond voor zij-instromers bij 2Samen.

Vanaf komend jaar start 2Samen met een eerste groep zij-instromers, die de verkorte mbo niveau 3 opleiding tot pedagogisch medewerker gaan volgen. Binnen een jaar kunnen zij een volledig erkend diploma halen om in de kinderopvang te werken.

Op 29 oktober organiseerden we bij 2Torentjes een informatieavond. Hier gaven we eventuele sollicitanten meer informatie over de opleiding en wat we daarbij van hen verwachten. Ook gaven we informatie over de vacatures die we hebben, het salaris tijdens de opleiding en natuurlijk het werken bij 2Samen.

In het laatste uur was er tijd voor een Meet & Greet met verschillende collega’s uit de hele organisatie zoals de Opleidingscoördinator, een Praktijkopleider, HR Adviseur, Pedagogisch Medewerker, Locatiecoördinator en een Unitmanager. We hebben veel enthousiaste mensen gesproken. Mooi om te zien hoeveel mensen zin hebben om in onze prachtige sector aan de slag te gaan!

Meer informatie over zij-instromer worden bij 2Samen? Solliciteren kan nog tot en met zondag 3 november via www.2samen.nl/zijinstromers