2Eekhoorns

Hastastraat 13
2672 HC Naaldwijk
0174-769092

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Prachtige buitenruimte

Naar locatieoverzicht

Hastastraat 13
2672 HC Naaldwijk
0174-769092

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf 2Eekhoorns

Bij ons kinderdagverblijf (crèche) in de wijk Hoogeland in Naaldwijk kunnen kinderen heerlijk spelen en ontdekken. Zowel binnen als buiten hebben we daarvoor alle ruimte. Alle groepen van Kinderopvang 2Eekhoorns hebben grote ruimtes met veel ramen en dus veel natuurlijke lichtinval. De openslaande deuren gaan naar een eigen afgeschermde, speels en met veel groen ingerichte, buitenruimte. Dat is belangrijk want bewegen en buitenlucht zijn goed voor kinderen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Extra vroeg geopend
  • Grote ruimtes
  • Eigen natuurtuin met veel groen
  • Veel uitstapjes

Kinderopvang in Naaldwijk

Vooral ons watertoestel is erg populair in ons kinderdagverblijf. De kinderen kunnen er lekker spetteren met mooi weer en varen met speelgoedbootjes. Ook vullen ze er ook emmers en gieters. Samen kijken we dan welke planten water nodig hebben. Onze mooie tuin moeten we namelijk goed verzorgen. Zo kijken we goed hoe de tomaatjes groeien en oogsten we soms onze eigen groente. Heerlijk!

Ouders geven deze locatie een:

7,1

“Persoonlijk contact, waar aandacht is voor elk kind. Het geeft een vertrouwd knus gevoel.”

- Ouder, onderzoek klanttevedenheid 2023

Veel persoonlijke aandacht

Alle kinderen krijgen natuurlijk volop aandacht en we doen leuke activiteiten in wisselende thema’s. Ook gaan we er vaak op uit. Naar de kas om verse groente en fruit te halen, de manege, kinderboerderij en het peutertheater bijvoorbeeld. Maar ook gaan we geregeld naar onze buren, de ouderen van Zorgcentrum Pieter van Foreest. Dan doen we leuke activiteiten samen. Daar beleven de kinderen én ouderen veel plezier aan.

Daarnaast zijn we lid van de WNME (Westlandse Natuur en Milieu Educatie). We hebben dus veel aandacht voor natuur en milieu en gaan samen op ontdekkingstocht. Bij de bibliotheek (waar we ook lid van zijn) lenen we vaak themakisten. Bijvoorbeeld het thema kikkers, dat we combineren met het houden van kikkervisjes. Zo leren de kinderen erg veel en ze vinden het geweldig!

Gezonde voeding

Bij kinderdagverblijf 2Eekhoorns volgen we het gezonde voedingsbeleid van Kinderopvang 2Samen. Zo weet u zeker dat uw kind voldoende groente krijgt en uw kind niet teveel suiker en zout binnenkrijgt. Dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn, laten we u graag zien.

Hastastraat 13
Naaldwijk

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Wijk: Hoogeland