2Zwanen

Knobbelzwaansingel 279
2496 LN Den Haag
015-3101641

Geopend:
maandag t/m vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

inspectierapport

Opvang al mogelijk
vanaf 2 jaar.

 

De beste voorbereiding
op de basisschool!

Naar locatieoverzicht

Knobbelzwaansingel 279
2496 LN Den Haag
015-3101641

Geopend:
maandag t/m vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Zwanen

Het is een spannende tijd als kinderen voor het eerst naar school gaan. Nieuwe kinderen leren kennen, een nieuwe structuur; dat kan best eng zijn. Bij peuteropvang 2Zwanen kunnen peuters alvast spelenderwijs wennen in een warme omgeving. Een goede voorbereiding op de basisschool!

Wat maakt ons speciaal?

  • Vaste pedagogisch medewerkers
  • Uitdagende natuurtuin
  • Goede voorbereiding op de basisschool
  • Grote groepsruimte
  • Veel aandacht voor taalontwikkeling

Sociaal en zelfstandig

Bij peuteropvang 2Zwanen leert uw kind iedere dag weer iets nieuws. Peuters zijn van nature ontzettend nieuwsgierig. Ze houden ervan om de wereld om hen heen te ontdekken. Onze medewerkers stimuleren die nieuwsgierigheid van iedere peuter graag. Of ze nu op onderzoek uitgaan in onze grote groepsruimte. Of op ontdekkingstocht in onze prachtige grote natuurtuin. We geven iedere peuter de ruimte om in hun eigen tempo op verkenning te gaan. Daarbij leren ze hun eigen mogelijkheden én hun grenzen kennen. Natuurlijk altijd onder toezicht van onze medewerkers.

Activiteiten voor iedere peuter

Uw kind leert bij peuteropvang 2Zwanen spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren. Om met andere kinderen te spelen en te delen. De activiteiten en het dagprogramma van de peuteropvang staan vooral in het teken van zelfredzaamheid, zelfstandigheid en het opdoen van sociale vaardigheden. Daarnaast is er extra veel aandacht voor de taalontwikkeling van kinderen. Zodat uw peuter straks vol zelfvertrouwen begint aan de basisschool.

Ouders geven deze locatie een:

7,8

“Het team is warm en deskundig. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter. Ze zijn een soort familie geworden!”

- Anouck, moeder van Lauren en Liset

Natuurtuin

Er is weinig zo fijn als een lekkere frisse neus halen. Onze peuters verkennen daarom graag onze prachtige, grote natuurtuin van 1000 m2. Daar is namelijk van alles te beleven, voor jong en oud. Een mooie plek voor peuters om te experimenteren met allerlei natuurlijke ervaringen en materialen. Bijvoorbeeld het zien en ruiken van bloemen en planten. Het spelen met zand, water en modder. Of door te klimmen en te klauteren op de speeltoestellen.

Knobbelzwaansingel 279
2496 LN Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Morgenweide
  • Wijk: Ypenburg
  • Stadsdeel: Leidschenveen Ypenburg