2Waterlelies

Oostergosingel 153
2548 NW Den Haag
0640618257

Geopend:
ma/di/wo/do/vrij
8:30 tot 11:30 uur

inspectierapport

Prachtige locatie!

Opvang al mogelijk
vanaf 2 jaar.

Naar locatieoverzicht

Oostergosingel 153
2548 NW Den Haag
0640618257

Geopend:
ma/di/wo/do/vrij
8:30 tot 11:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Waterlelies

Wat een heerlijke plek om je spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool! Bij peuteropvang 2Waterlelies komen peuters terecht in een fijne, warme en huiselijke omgeving. Ons professionele en liefdevolle team zorgt ervoor dat kinderen zo goed mogelijk gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Met uitdagende activiteiten, maar vooral ook met heel veel plezier!

Wat maakt ons speciaal?

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Prachtige nieuwe, huiselijke inrichting
  • Goede voorbereiding basisschool
  • Spelenderwijs leren

Goede voorbereiding op de basisschool

Peuteropvang 2Waterlelies heeft prachtige, lichte binnenruimtes. Daar doen peuters allerlei nieuwe ervaringen op en breiden ze hun ‘thuiswereld’ uit. Uw kind leert bijvoorbeeld hoe het is om in een groep te functioneren, om samen te spelen en dingen te delen. Met behulp van onze pedagogisch medewerkers en aan de hand van thema’s, ontdekken peuters de wereld om hen heen. Uiteraard horen daar activiteiten bij zoals zingen, lezen, gymnastiek, muziek maken, dansen en natuurlijk buiten spelen!

Veel naar buiten bij peuteropvang 2Waterlelies!

De buitenruimte naast peuteropvang 2Waterlelies is omgetoverd tot een prachtige, groene natuurtuin. Op termijn wordt het prachtig groen en er is meer dan voldoende ruimte voor leuke buitenspellen. De peuters kunnen hier heerlijk de natuur ontdekken! Ook maken de peuters af en toe uitstapjes, bijvoorbeeld naar de bibliotheek, de kinderboerderij of op ontdekkingstocht door de wijk.

Oostergosingel 153
2548 NW Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Hoge Veld
  • Wijk: Wateringse Veld
  • Stadsdeel: Escamp