meisje speelt keyboard bij bso 2Schuiten in wateringse veld

Kinderopvang in Wateringse Veld

Voor kinderopvang in het Wateringse Veld is je kind van harte welkom in de kinderdagopvang (crèche), peuteropvang (peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang (BSO) van 2Samen.

Kinderdagverblijven in Wateringse Veld

Je kind is welkom bij kinderdagverblijf 2In ’t Veld. Hier staan betrokken en professionele pedagogisch medewerkers dagelijks voor je kind klaar. Er is extra aandacht voor gezonde voeding en natuurbeleving.

Lees meer over kinderopvang in een kinderdagverblijf bij 2Samen.

kinderen spelen bij peuteropvang 2schuiten in wateringse veld den haag
medewerker en kind bij peuteropvang 2schuiten in wateringse veld den haag

Peuteropvang in Wateringse Veld

Ook voor peuteropvang kun je in het Wateringse Veld goed terecht. Onze locaties 2Schuiten en 2Waterlelies bieden een gezellige plek waar onze pedagogisch medewerkers alle peuters stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

Buitenschoolse opvang (BSO) in Wateringse Veld

In het Wateringse Veld biedt 2Samen buitenschoolse opvang bij 2Schuiten, 2Otters, 2Sprinkhanen en 2Waterlelies. Stuk voor stuk fijne plekken met een geheel eigen karakter. Kleinschalig of wat groter, in nabij of juist wat verder van school. Welke locatie je ook kiest, de kinderen geven er na schooltijd onder deskundige begeleiding zelf invulling aan de middag en de vakantiedagen. Het activiteitenprogramma KICKS biedt extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Lees meer over buitenschoolse opvang bij 2Samen

kinderen op schoolplein bij bso 2Schuiten in wateringse veld
Vriendinnen samen bso buitenschoolse opvang 2Sprinkhanen Wateringse Veld Den Haag

Samenwerking met scholen en andere organisaties in Wateringse Veld

We hebben een intensieve samenwerking met basisscholen De Waterlelie, De Gantel, De Fontein, Maria Montessori en zijn ook geregeld te vinden bij wijkevenementen in het Wateringse Veld. Ook onderhouden we een intensieve samenwerking met verzorgingshuis WZH Hoge Veld, waar ons kinderdagverblijf 2In ’t Veld is gevestigd.

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!