2Schuiten

Treslonglaan 99
2548 RT Den Haag
070-3942795

Geopend:
maandag tot en met vrijdag
van 8:30 tot 11:30 uur

inspectierapport

Opvang al mogelijk
vanaf 2 jaar.

De beste voorbereiding
op de basisschool!

Naar locatieoverzicht

Treslonglaan 99
2548 RT Den Haag
070-3942795

Geopend:
maandag tot en met vrijdag
van 8:30 tot 11:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Schuiten

Peuters zijn van nature heel nieuwsgierig. Ze willen het liefste de hele dag ontdekken. Peuteropvang 2Schuiten in Wateringse Veld, Den Haag, helpt hen daarbij. Onze medewerkers stimuleren alle peuters om het beste uit zichzelf te halen. Iedere dag weer met veel enthousiasme. Zodat ze straks vol zelfvertrouwen de basisschool binnenstappen!

Wat maakt ons speciaal?

  • Peuters kunnen alles gemakkelijk vinden en opruimen
  • Gevarieerde activiteiten binnen een gekozen thema
  • Speelpleintje helemaal gericht op peuters
  • Kleine, knusse locatie
  • Veel persoonlijke aandacht voor iedere peuter

Hartelijk en gastvrij

Wanneer u samen met uw peuter binnenkomt bij peuteropvang 2Schuiten, wordt u altijd hartelijk ontvangen. We zijn iedere dag weer enthousiast en blij om alle peuters te zien. Soms vinden peuters het lastig om afscheid te moeten nemen van hun moeder of vader. Dan zijn we er met een knuffel of troostende woorden. Als peuters vrolijk binnenstappen, is het misschien meteen al tijd voor actie in de vorm van een spelletje. Dat verschilt per kind. En omdat we iedere peuter goed kennen, weten we precies wat uw zoon of dochter nodig heeft.

Ouders geven deze locatie een:

8,5

“Vanaf dag 1 voelt onze zoon zich thuis bij 2Samen!”

- Kesho, vader van Aryan

De ontwikkeling van uw kind

Onze ruimte binnen is lekker overzichtelijk voor de peuters. Het is zo ingericht dat de kinderen alles zelf gemakkelijk kunnen vinden. En nadat ze ermee gespeeld hebben, kunnen ze het ook weer zelf opruimen. We hebben verschillende uitdagende speelplekjes, waar kinderen van alles kunnen ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers stralen plezier uit. Zij doen er alles aan om de ontwikkeling en behoeften van de peuters te stimuleren. Zowel binnen als buiten. Op het speelplaatsje kunnen kinderen bijvoorbeeld ontdekken met zand of tuinieren. Of ravotten met de fietsjes op ons speciale verkeersparcours. In andere woorden: een ochtend in de peuteropvang is spelend leren. In een veilige omgeving die de peuter uitnodigt om te zijn wie hij of zij is. En daarbij staat plezier voorop!

Treslonglaan 99
2548 RT Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Parkbuurt Oosteinde
  • Wijk: Wateringse Veld
  • Stadsdeel: Escamp