2In 't Veld

Laan van Wateringseveld 226
2548 CH Den Haag
070-3595895

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Sfeervolle binnentuin

Naar locatieoverzicht

Laan van Wateringseveld 226
2548 CH Den Haag
070-3595895

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf 2In 't Veld

Zoekt u kinderopvang in het Wateringse Veld? Kinderdagverblijf 2In ’t Veld is al ruim 10 jaar een begrip in de wijk. Ons ruime en sfeervolle kinderdagverblijf bevindt zich in verzorgingshuis WZH Hoge Veld. Zowel binnen als buiten hebben we alle ruimte. Kinderen kunnen dus heerlijk veilig spelen en ontdekken. Daarvoor hebben we een sfeervolle binnentuin en eigen speelplaats achter het pand.

 

Wat maakt ons speciaal?

  • Open structuur en inrichting
  • Zowel binnen als buiten veel ruimte
  • Sfeervolle binnentuin met grote zandbak
  • Afgesloten speelplaats met toestellen

Kinderopvang in Wateringse Veld

Midden in de wijk Wateringse Veld ligt ons sfeervolle kinderdagverblijf (crèche) 2In ’t Veld. Alle kinderen krijgen natuurlijk volop aandacht. In de eerste plaats van onze vaste pedagogisch medewerkers. Maar ook van de ouderen van WZH Hoge Veld met wie we af en toe gezamenlijke activiteiten doen. Daar beleven de kinderen én ouderen veel plezier aan.

Alle groepen van kinderopvang 2In ’t Veld hebben veel ramen en dus veel natuurlijke lichtinval. Door het wegschuiven van wanden in de groepen kunnen we de ruimte van de hal extra benutten, waardoor het speeloppervlak aanzienlijk wordt verruimd en de kinderen er naar hartenlust kunnen spelen. De kinderen kunnen op deze manier ook met kinderen van een andere groep spelen en maken zo nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

Ouders geven deze locatie een:

7,8

“Het voelt alsof je jouw kind naar zijn tweede moeder brengt, zo vertrouwd!”

- Arjen, vader van Kevin

Binnen en buiten veel ruimte

We hebben twee veilig afgesloten buitenruimtes. Dat is belangrijk want bewegen en buitenlucht zijn goed voor kinderen. Eén speelplaats aangrenzend aan de groepsruimtes met kunstgras en speeltoestellen en midden in het gebouw een binnentuin die voorzien is van veel groen, een grote zandbak en ruimte om te fietsen, spelletjes te doen of met warm weer met water te spelen.

Gezonde voeding

Bij 2In ’t Veld volgen we het gezonde voedingsbeleid van Kinderopvang 2Samen. Zo weet u zeker dat uw kind voldoende groente krijgt en uw kind niet teveel suiker en zout binnenkrijgt. Dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn, laten we u graag zien.

Laan van Wateringseveld 226
2548 CH Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Hoge Veld
  • Wijk: Wateringse Veld
  • Stadsdeel: Escamp