2Lepelaars

Haviklaan 2
2566 XG Den Haag
070-3924070

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderopvang in de Vogelwijk

Naar locatieoverzicht

Haviklaan 2
2566 XG Den Haag
070-3924070

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Lepelaars

2Lepelaars is een sfeervol kinderdagverblijf in een prachtig gerenoveerde kleuterschool in de Vogelwijk. We hebben een fijne natuurtuin waarin kinderen samen of alleen op ontdekking kunnen gaan en kunnen genieten van het buiten zijn. De natuurtuin heeft een speelheuvel met glijbaan waar alle kinderen van 0 tot 4 jaar veilig kunnen spelen. Er is een ruime zandbak waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Met mooi weer wordt er met water gespeeld. We vinden buitenspelen belangrijk en gaan er daarom zo vaak mogelijk met de kinderen op uit.

Wat maakt ons speciaal?

  • Vast team met enthousiaste medewerkers
  • Sfeervol pand met jaren 30 details een een natuurtuin
  • Veilige en uitdagende omgeving
  • Uitgebreid en divers activiteitenaanbod

Beschermde omgeving voor baby’s

Kinderdagverblijf 2Lepelaars heeft twee babygroepen en één verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze groepen bevinden zich op de begane grond. Ze zijn aan elkaar geschakeld met glazen schuifdeuren. Gedurende de dag staan deze schuifdeuren regelmatig open, zodat de kinderen veel ruimte hebben om te bewegen en te ontdekken. Elke groep beschikt verder over een keukentje en een eigen slaapkamer.

Naast de tuin is er voor de babygroepen, grenzend aan het lokaal, een afgeschermde speelvlonder, waar de baby’s heerlijk buiten kunnen zijn. Bij mooi weer staat de deur de hele dag open zodat kinderen zelf naar buiten en weer naar binnen kunnen.

Uitdaging voor de peuters

De peuters spelen op de eerste etage in twee groepen. De kinderen kunnen zich terugtrekken in diverse speelhoeken,  zoals een huis-, een bouw- en een autohoek. Elke peutergroep heeft een eigen slaapkamer.

Ouders geven deze locatie een:

8,5

“Hele lieve medewerkers en een warme sfeer! Mijn zoon gaat altijd met veel plezier naar 2Lepelaars.”

- Suzan, moeder van Matteo

Spelenderwijs ontwikkelen

De materialen en activiteiten die we aanbieden zijn zo gekozen dat er voldoende keuze is en diversiteit in ontwikkelingsgebieden. In alle groepsruimtes zijn er verschillende hoeken met verschillende soorten materiaal.

We kijken en luisteren naar kinderen om van daaruit te bepalen welke activiteiten we aanbieden. Wat kan een kind en wat is zijn belangstelling? Met de oudste peuters doen we 3+ activiteiten. We maken gebruik van diverse materialen gericht op ervaring en beleving van het materiaal en werken niet primair resultaatgericht.

Haviklaan 2
2566 XG Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Vogelwijk
  • Wijk: Vogelwijk
  • Stadsdeel: Segbroek