2Lepelaars

Haviklaan 2
2566 XG Den Haag
070-3924070

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderopvang in de Vogelwijk

Naar locatieoverzicht

Haviklaan 2
2566 XG Den Haag
070-3924070

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Lepelaars

2Lepelaars is een sfeervol kinderdagverblijf in een prachtig gerenoveerde kleuterschool in de Vogelwijk. We hebben een fijne speelplaats waar de kinderen in alle rust kunnen spelen en genieten van het buiten zijn. Op de speelplaats is een speelheuvel met glijbaan waar alle kinderen van 0-4 jaar veilig gebruik van kunnen maken. Er is een ruime zandbak waar alle kinderen de fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Wat maakt ons speciaal?

  • Vast team met enthousiaste medewerkers
  • Sfeervol pand met jaren 30 details
  • Veilige en uitdagende omgeving
  • Uitgebreid en divers activiteitenaanbod

Naast het speelplein is er voor de babygroepen, grenzend aan het lokaal, een afgeschermde speelvlonder, waar de baby’s op eigen tempo kunnen ontdekken. Bij mooi weer staat de deur de hele dag open zodat kinderen zelf naar binnen en buiten kunnen.

Beschermde omgeving voor baby’s

Kinderdagverblijf 2Lepelaars heeft twee babygroepen en één verticale groep voor kinderen van 1 tot 4 jaar, deze bevinden zich op de begane grond. De groepen zijn aan elkaar geschakeld via glazen schuifdeuren. Gedurende de dag staan deze schuifdeuren regelmatig open waardoor de kinderen veel ruimte hebben om te bewegen en te ontdekken. Elke groep beschikt verder over een keukentje en een eigen slaapkamer.

Uitdaging voor de peuters

De peuters spelen op de eerste etage. De kinderen kunnen zich terugtrekken in diverse speelhoeken zoals een huis-, een bouw- en een autohoek. Elke peutergroep heeft een eigen slaapkamer.

Ouders geven deze locatie een:

8,5

“Hele lieve medewerkers en een warme sfeer! Mijn zoon gaat altijd met veel plezier naar 2Lepelaars.”

- Suzan, moeder van Matteo

Haviklaan 2
2566 XG Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Vogelwijk
  • Wijk: Vogelwijk
  • Stadsdeel: Segbroek