2Ontdekkers

Rijslag 17
2587 BB Den Haag
070-8200884

Geopend:
maandag t/m vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

inspectierapport

Samen leren
en ontdekken bij kindcentrum
‘De Beleving’

meer info
Naar locatieoverzicht

Rijslag 17
2587 BB Den Haag
070-8200884

Geopend:
maandag t/m vrijdag
08:45 tot 11:45 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Ontdekkers

De peuteropvang van 2Ontdekkers vormt samen met de bso, het kinderdagverblijf en basisschool Het Volle Leven, het ‘Kindcentrum De Beleving’. We zitten in een prachtig nieuw gebouw in Scheveningen. Het moderne gebouw is geheel ingericht met diverse multifunctionele ruimtes, om een doorgaande leerlijn van 0 tot 12 jaar zo optimaal mogelijk te maken.

Wat maakt ons speciaal?

  • Een mooie kinderboerderij op locatie
  • Genoeg te ontdekken en te beleven voor peuters in prachtige natuurtuin
  • Prachtig nieuw gebouw (november 2017)
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Continuïteit en betrokkenheid: vaste gezichten, doorgaande lijn naar de basisschool

Peuteropvang 2Ontdekkers: ontwikkelingsgericht 

2Ontdekkers werkt ontwikkelingsgericht. Daarbij speelt de buitenruimte een grote rol. Voor de oudste peuters van de peuteropvang organiseren we 3+ activiteiten. Met een klein groepje kinderen en een medewerker zitten we bij elkaar in één van de groepsruimtes of we maken gebruik van de buitenruimte. We bieden uitdagende activiteiten aan op het gebied van de taalontwikkeling, rekenontwikkeling en sociaal emotionele ontwikkeling.

Ouders geven deze locatie een:

8,9

“Spelen met kinderen van je eigen leeftijd en dat met super lieve juffen. Wij zijn blij dat onze dochter bij 2Ontdekkers zit.”

- Yvonne, moeder van Micky

Uitdagend speelmateriaal

De groepen op peuteropvang 2Ontdekkers zijn ingericht met leuke speelhoeken en uitdagend speelmateriaal. Het buitenterrein is groot en er is veel te doen. Zo is er een verkeerspleintje, zandbak, amfitheater en een dierenweide met geiten, kippen, konijnen en cavia’s. Deze ruimte wordt gedeeld met de peutergroep van het kinderdagverblijf.

Continuïteit en betrokkenheid

De medewerkers werken altijd samen. Daardoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld en is er continuïteit op de groep. De betrokkenheid naar peuters is groot. Iedere dag wordt er het maximale uit de ochtend gehaald door het aanbieden van gerichte activiteiten, liedjes zingen, eten, verschonen en zindelijkheidstraining.

Rijslag 17
2587 BB Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Rijslag
  • Wijk: Scheveningen
  • Stadsdeel: Scheveningen