2Wasberen

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag
070-3290359

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Klanten
van 2Wasberen profiteren van een korting op de uurprijs van 2Samen.
Informeer naar de mogelijkheden.

Naar locatieoverzicht

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag
070-3290359

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Wasberen

Ons kinderdagverblijf 2Wasberen is gelegen in het hart van de Haagse wijk Morgenstond. Met ons fijne team van pedagogisch medewerkers verwelkomen we dagelijks kinderen van nul tot vier jaar. De kinderen worden opgevangen in een van onze drie groepen. Voor baby’s hebben we een speciale babygroep, peuters worden verwelkomd in een peutergroep, daarnaast hebben we een groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wat maakt ons speciaal?

  • Rustige ligging in de wijk Morgenstond
  • Natuuractiviteiten in eigen kas
  • Grote buitenspeelruimte
  • Nabij het Zuiderpark
  • Open vanaf 7 uur
  • Kortingstarief

Onze babygroep biedt ruimte voor 11 kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar. Hier volgen wij voor de allerkleinsten zoveel als mogelijk het ritme zoals zij thuis hebben. Met de kinderen die eraan toe zijn volgen wij het dagritme, zoals ook bij de peutergroepen. Zo worden de kinderen langzaamaan voorbereid op de doorstroom naar de peutergroep. We werken daarnaast met een zogenaamde verticale groep. Kinderen in deze groep maken als baby, dreumes en peuter deel uit van dezelfde vertrouwde groep. Gedurende vier jaar hebben ze dezelfde groepsruimte en voor langere tijd dezelfde groepssamenstelling.

Er wordt gedurende het jaar met verschillende thema’s gewerkt, waarin alle ontwikkelgebieden aan bod komen. Om een thema levend te maken bezoeken we bij de start van een nieuwe thema de bibliotheek om te lezen uit een boekje in het thema. Ook gaan we graag naar het nabij gelegen Theater Dakota voor een peutervoorstelling.

Ruimte om te spelen

De groepsruimtes bieden mogelijkheid tot vrij spel en gerichte activiteiten in de verschillende speelhoeken. Naast onze binnenruimtes beschikt 2Wasberen over een ruim buitenterrein waar peuters en baby’s elk een eigen speelterrein hebben. Zo is er rust en uitdaging voor kinderen van alle leeftijden. Ons speel- en ontdekpleinen zijn onlangs helemaal vernieuwd!

Kennismaken met de natuur in onze eigen kas

We hebben een eigen kas, deze is te vinden op onze speelplaats. In deze kas planten en verzorgen we met de kinderen bloemen en planten. Zo laten we ze kennismaken met de natuur. Kinderen helpen met plezier bij het verzorgen van de planten in de kas.

Ouders geven deze locatie een:

8

“Een kleinschalige opvanglocatie met het warme liefdevolle gevoel van thuis. ”

- Cinderella, moeder van Jayden

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Morgenstond West
  • Wijk: Morgenstond
  • Stadsdeel: Escamp