2Wasberen

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag
070-3290359

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Vanaf
januari worden wij een
VE-locatie!

Naar locatieoverzicht

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag
070-3290359

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Wasberen

Ons kinderdagverblijf 2Wasberen is gelegen in het hart van de Haagse wijk Morgenstond. Met ons fijne team van pedagogisch medewerkers verwelkomen we dagelijks kinderen van nul tot vier jaar. De kinderen worden opgevangen in een van onze vier groepen. Voor baby’s hebben we een speciale babygroep, peuters worden verwelkomd in een peutergroep, daarnaast hebben we twee verticale groepen (één voor 0-4 jarigen en één van 1 tot 4 jarigen).

Wat maakt ons speciaal?

  • Rustige ligging in de wijk Morgenstond
  • Natuuractiviteiten in eigen kas
  • Grote buitenspeelruimte
  • Nabij het Zuiderpark
  • Open vanaf 7 uur
  • Kortingstarief

Onze babygroep biedt ruimte voor 14 kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar. Hier volgen wij voor de allerkleinsten zoveel als mogelijk het ritme dat zij van thuis gewend zijn. Met de kinderen die eraan toe zijn volgen wij het dagritme, zoals ook bij de peutergroepen. Zo worden de kinderen langzaamaan voorbereid op de doorstroom naar de peutergroep.

We werken daarnaast met twee zogenaamde verticale groepen. Eén voor kinderen van 0-4 jaar en één voor 1-4 jarigen. Kinderen in deze groepen maken als baby, dreumes en peuter deel uit van dezelfde vertrouwde groep.

Er wordt gedurende het jaar met verschillende thema’s gewerkt, waarin alle ontwikkelgebieden aan bod komen. Om een thema levend te maken bezoeken we bij de start van een nieuwe thema de bibliotheek om te lezen uit een boekje in het thema. Ook gaan we graag naar het nabij gelegen Theater Dakota voor een peutervoorstelling.

Ruimte om te spelen

De groepsruimtes bieden mogelijkheid tot vrij spel en gerichte activiteiten in de verschillende speelhoeken. Naast onze binnenruimtes beschikt 2Wasberen over een ruim buitenterrein waar peuters en baby’s elk een eigen speelterrein hebben. Zo is er rust en uitdaging voor kinderen van alle leeftijden.

Kennismaken met de natuur in onze eigen kas

We hebben een eigen kas, deze is te vinden op onze speelplaats. In deze kas planten en verzorgen we met de kinderen bloemen en planten. Zo laten we ze kennismaken met de natuur. Kinderen helpen met plezier bij het verzorgen van de planten in de kas.

VE programma in ontwikkeling

Wij zijn ons aan het voorbereiden een officiële VE-locatie te worden. Dat betekent dat wij vanaf januari het programma Uk en Puk voor voorschoolse educatie gaan verwerken in ons dagelijkse aanbod. Onze medewerkers zijn hiervoor de komende maanden in opleiding. Het doel hiervan is nog meer nadruk te leggen op de ontwikkelingsstimulering, bijvoorbeeld op het vlak van taalvaardigheid.

Ouders geven deze locatie een:

8,1

“Een kleinschalige opvanglocatie met het warme liefdevolle gevoel van thuis. ”

- Cinderella, moeder van Jayden

Korting uurprijs 2Samen

Klanten van 2Wasberen profiteren van een korting op de uurprijs van 2Samen. Informeer naar de mogelijkheden.

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Morgenstond West
  • Wijk: Morgenstond
  • Stadsdeel: Escamp