2Wasberen

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag
070-3290359

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Klanten van 2Wasberen profiteren van een voordelig tarief

Lees meer
Naar locatieoverzicht

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag
070-3290359

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Wasberen

Ons kinderdagverblijf 2Wasberen is gelegen in het hart van de Haagse wijk Morgenstond. Met ons fijne team van pedagogisch medewerkers verwelkomen we dagelijks kinderen van nul tot vier jaar. De kinderen worden opgevangen in een van onze drie groepen. Voor baby’s hebben we een speciale babygroep, peuters worden verwelkomd in een van de twee peutergroepen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Rustige ligging in de wijk Morgenstond
  • Ruime lichte groepsruimtes
  • Natuuractiviteiten in eigen kas
  • Grote buitenspeelruimte
  • Nabij het Zuiderpark
  • Kortingstarief

Onze babygroep biedt ruimte voor 11 kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar. Hier volgen wij voor de allerkleinsten zoveel als mogelijk het ritme zoals zij thuis hebben. Met de kinderen die eraan toe zijn volgen wij het dagritme, zoals ook bij de peutergroepen. Zo worden de kinderen langzaamaan voorbereid op de doorstroom naar de peutergroep. Onze twee peutergroepen werken nauw samen met elkaar. Er wordt gedurende het jaar met verschillende thema’s gewerkt, waarin alle ontwikkelgebieden aan bod komen.

Ruimte om te spelen

De groepsruimtes bieden mogelijkheid tot vrij spel en gerichte activiteiten in de verschillende speelhoeken. Naast onze binnenruimtes beschikt 2Wasberen over een ruim buitenterrein waar peuters en baby’s gescheiden van elkaar spelen.

Kennismaken met de natuur in onze eigen kas

We hebben een eigen kas, deze is te vinden op onze speelplaats. In deze kas planten en verzorgen we met de kinderen bloemen en planten. Zo laten we ze kennismaken met de natuur. Kinderen helpen met plezier bij het verzorgen van de planten in de kas.

(Voor)lezen

Af en toe brengen wij met een klein groepje kinderen een bezoek aan de bibliotheek. Ook komt een medewerker van de bibliotheek weleens bij ons langs. Zij verzorgt dan een voorleesactiviteit.

“Een kleinschalige opvanglocatie met het warme liefdevolle gevoel van thuis. ”

- Cinderella, moeder van Jayden

Kortingstarief

Als u klant wordt bij 2Wasberen krijgt u korting op het 2Samen-tarief. Onderstaand treft u de tarieven voor kinderopvang bij 2Wasberen en de netto kosten aan.
Tarief 2Wasberen Netto kosten 2Wasberen

Orveltestraat 35
2545 KG Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Morgenstond West
  • Wijk: Morgenstond
  • Stadsdeel: Escamp