2Dolfijnen

Luxemburgstraat 7
2552 RA Den Haag
070-8209812

Geopend:
BSO tot 18.00 uur.
VSO 7.15-8.30 uur (ma/di/do/vr)
Vakanties/vrijedagen: 7.30-18.00 uur

inspectierapport

Wij bieden bij 2Dolfijnen
ook voorschoolse opvang
vanaf 07.15 uur (ma/di/do/vr).

Naar locatieoverzicht

Luxemburgstraat 7
2552 RA Den Haag
070-8209812

Geopend:
BSO tot 18.00 uur.
VSO 7.15-8.30 uur (ma/di/do/vr)
Vakanties/vrijedagen: 7.30-18.00 uur

inspectierapport

Met deze school werken wij samen

  • Hertogschool, ds W.E den

Buitenschoolse opvang bij 2Dolfijnen

BSO 2Dolfijnen bevindt zich in de Ds. W.E. Den Hertogschool in Loosduinen. De buitenschoolse opvang maakt daar met veel plezier gebruik van het grote speelplein, de gymzaal en het speel- en leerlokaal. Voor de jongste BSO-kinderen zijn er in de groepsruimte verschillende speelhoeken gemaakt. Daardoor is er extra variatie voor onder ander fantasiespel, ontdekken, bouwen, lezen en vele andere activiteiten. Voor de oudste kinderen is de groep meer ingedeeld op zelfstandig activiteiten ondernemen. De kinderen kunnen hier kiezen uit creatief, bouwen, spelletjes, heerlijk op de bank kletsen of een boekje lezen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Kleinschalige BSO met vaste medewerkers
  • Mooi nieuw gebouw en speelplein
  • Thematisch activiteitenaanbod en groepsinrichting
  • Gevarieerde, verse, gezonde maaltijden uit eigen keuken
  • Nauwe samenwerking met de Den Hertogschool

Eigen inbreng

Bij BSO 2Dolfijnen houden we extra rekening met de zelfstandigheid van de ouderen kinderen. Zij kunnen huiswerk maken, buiten spelen of creatief aan de slag met allerlei materialen. Zij zijn hierin ook vrij om te kiezen. In overleg met de ouders mogen de oudere kinderen zelfstandig buiten spelen op het grote speelplein. Met de jonge kinderen kijken wij samen welke activiteiten zij graag per thema willen ondernemen. In beide groepen staat een ideeënbord, waarop ieder kind een gewenste activiteit kan (laten) schrijven.

Activiteitenaanbod bij bso 2Dolfijnen

Wij vinden vrij spel en vrije keuze in activiteiten belangrijk. De pedagogisch medewerkers en ons activiteitenbureau KICKS bieden daarom, gebaseerd op de keuze van de kinderen, een zo gevarieerd en uitdagend mogelijk programma met leuke activiteiten en uitdagende workshops aan. Wij werken aan de hand van een thema verschillende soorten activiteiten uit.

In de vakantie is een uitgebreid aanbod aan activiteiten, wat door de kinderen zelf bepaald is. Zo worden er uitstapjes gemaakt naar het bos, museum of theater. KICKS organiseert voor alle BSO’s leuke activiteiten en uitdagende workshops, zo ook voor de 2Dolfijnen. In de vakanties werken wij samen met kindercentrum 2Bevers.

Ouders geven deze locatie een:

8,1

“Onze 2 meiden vinden 2Dolfijnen geweldig! Super leuke activiteiten, grote speeltuin en aardige medewerkers. Echt top!”

- Patricia, moeder van Michelle en Alexandra

Voorschoolse opvang

BSO 2Dolfijnen biedt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 07.15 uur voorschoolse opvang (vso). De kinderen worden door de pedagogisch medewerker naar de klas gebracht.

Luxemburgstraat 7
2552 RA Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Kom Loosduinen
  • Wijk: Loosduinen
  • Stadsdeel: Loosduinen