kinderboerderij bij bso 2krekels in waldeck den haag

Kinderopvang in Loosduinen

Buitenschoolse opvang (BSO) in Loosduinen, Den Haag

Onze BSO 2Dolfijnen is te vinden in hetzelfde gebouw als de drs. W.E. den Hertogschool. Een nieuw gebouw waarin we onze eigen ruimtes hebben. Wij vinden vrij spel en vrije keuze in activiteiten belangrijk. De pedagogisch medewerkers en ons activiteitenbureau KICKS bieden daarom, gebaseerd op de keuze van kinderen, een zo gevarieerd en uitdagend mogelijk programma met activiteiten en workshops aan.

2Bevers heeft een fijne basis in de Koos Meindertsschool n de Koos Meindertsschool in Loosduinen. Wegens de realisatie van een nieuw Kindcentrum bevindt 2Bevers zich tijdelijk op de Albardastraat 25 te Den Haag. Kinderparticipatie is voor 2Bevers een belangrijk thema. Kinderen denken en beslissen standaard mee over wat er dagelijks wordt ondernomen. Dat maakt de opvang extra leuk! Kinderen voelen zich namelijk erg betrokken. Standaard onderdeel van het programma van BSO bij 2Samen zijn de activiteiten van KICKS, dit biedt kinderen de vrije keuze uit extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Er op uit in de buurt

We gaan er met veel plezier op uit op leuke buitenspeelplekken in de omgeving te ontdekken. We boffen, want er zijn zoveel mooie plekken in de buurt. Waaronder De Vogelkelder, Kinderboerderij Leyweg, Madestein, hier vind je ook de pluktuin van Heemtuin Madestein en de waterspeeltuin.

Maar natuurlijk ook: natuurspeeltuin Meer en Bosch, kabelbaan en voetbalveldje Houtwijk, Speeltuin B Thoenplantsoen, Basketbalveld Bokkefortpark, skatebaan Houtwijk , Voetbalvereniging Houtwijk, Ockenburg, de Uithof en het strand en de duinen van Kijkduin.

Peuters lezen buiten een boekje bij 2Hindes kinderdagverblijf in scheveningen den haag

Kinderopvang in Den Haag Loosduinen

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!