2Onder Elkaar

Max Havelaarstraat 68
2524 PG Den Haag
070-3930866

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Voorschoolse Educatie (VE)

Naar locatieoverzicht

Max Havelaarstraat 68
2524 PG Den Haag
070-3930866

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf 2Onder Elkaar

Kinderdagverblijf 2Onder Elkaar in Spoorwijk is een klein en licht centrum waar iedereen de kinderen en de ouders kent. Bij ons centrum zitten kinderen uit veel verschillende culturen en we vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. We willen de kinderen het gevoel geven dat zij hier hun tweede thuis hebben.

Wat maakt ons speciaal?

  • Betrokken en stabiel team
  • Halal voeding
  • Ruimtelijk en licht centrum
  • Veilige, afgeschermde buitenruimte
  • 3 à 4 keer per week warme maaltijd
  • Voorschoolse Educatie (VE)

Kinderopvang in Spoorwijk

Kinderen komen graag bij ons kinderdagverblijf en zijn snel op hun gemak. Ons vaste team van pedagogisch medewerkers kent alle kinderen goed en alle kinderen zijn bij ons dan ook helemaal thuis. Binnen en buiten doen wij regelmatig uitdagende activiteiten met de kinderen, waarbij we de ontwikkeling actief stimuleren.

Buiten spelen de kinderen veilig in een afgeschermde ruimte. Hier kunnen zij fietsen, taartjes maken in de zandbak en met ballen spelen. Voor de hele kleintjes is er een aparte plek met een zachte ondergrond.

Ouders geven deze locatie een:

9

“Ik zie de leidster echt als familie, m'n dochtertje ook, dat weet ik zeker. Elke ochtend weer die grote omhelzing. Geweldig!”

- Klanttevedenheidsonderzoek 2016

Ontwikkelingsgerichte activiteiten

Elke dag bieden we activiteiten aan de kinderen die gericht zijn op plezier hebben, ontdekken en al spelend te leren. Daarbij werken we met het stimuleringsprogramma Uk en Puk.

De medewerksters zijn daarvoor speciaal opgeleid en krijgen wekelijks extra begeleiding bij het aanbieden van de activiteiten. De kinderen worden gestimuleerd in de taalontwikkeling, maar ook in hun zelfstandigheid, tekenontwikkeling, sociale ontwikkeling en cognitieve ontwikkeling.

Gezonde voeding

Bij 2Onder Elkaar volgen we het gezonde voedingsbeleid van Kinderopvang 2Samen. Zo weet u zeker dat uw kind voldoende groente en niet teveel suiker en zout binnenkrijgt. Dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn, laten we u graag zien.

Kortingstarief

Als u nu klant wordt van Kinderdagverblijf 2Onder Elkaar krijgt u korting op het 2Samen tarief. Dit is van toepassing op een contract voor hele dagopvang. Korting die normaal geldt voor het afnemen van 4 of meer dagen in de week geldt voor u ook vanaf één dag per week. U kunt over dit gehele uurtarief kinderopvangtoeslag aanvragen. Hoeveel u netto betaalt kunt u uitrekenen met onze rekentool.

Max Havelaarstraat 68
2524 PG Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Spoorwijk Oost
  • Wijk: Laakkwartier en Spoorwijk
  • Stadsdeel: Laakkwartier