2Span

Westeinde 20
2512 HD Den Haag
070-3653673

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Prachtige buitenruimte midden in de stad

Naar locatieoverzicht

Westeinde 20
2512 HD Den Haag
070-3653673

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Span

2Span is een knus kinderdagverblijf met drie groepen in het centrum van Den Haag. We verwelkomen kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en hebben een geweldige buitenruimte inclusief natuurtuin, waar heerlijk gespeeld kan worden.

Wat maakt ons speciaal?

  • Unieke buitenruimte in Den Haag Centrum
  • Gezonde warme lunch
  • Open tot 18.30 uur
  • Gezellige theemiddagen
  • Grote buitenruimte met buitenkeuken en natuurtuin

2Span is een sfeervol kinderdagverblijf in het hart van Den Haag, nabij HMC (Westeinde). Er is een fantastische buitenspeelplaats met een klimheuvel, een glijbaan, een zandbak, een natuurtuin en genoeg ruimte om te fietsen of spelletjes te doen. Vanaf de straat is de speelplaats niet zichtbaar. Hierdoor is hij rustig en veilig.

Groepsindeling

We hebben een babygroep, een peutergroep en een verticale groep. Bij de babygroepen kijken wij naar het ritme van het kind en spelen daar op in. Het voedingspatroon en slaapritme wordt aangepast aan dat van het kind.

Rond de tweede verjaardag gaan de kinderen over naar de peutergroep. Daar is al veel meer “groepsritme”. Alle kinderen eten gezamenlijk, slapen gezamenlijk en er zijn groepsactiviteiten.

In de verticale groep zitten kinderen van nul tot vier jaar. Wanneer de kinderen in de groep komen nemen wij het dagritme van thuis over, langzaam groeien de kinderen door naar meer momenten met de groep samen . Er worden gezamenlijke activiteiten aangeboden en activiteiten per leeftijdsgroep.

Af en toe organiseren wij een theemiddag met ouders, opa’s en oma’s. De kinderen vinden het een feest om trots hun groep en vriendjes te laten zien.

Ouders geven deze locatie een:

8,8

“2Span is een super fijne plek, met leuke medewerkers, een goede sfeer en veel buitenspelen, top!”

- Sanne, moeder van Willem

Westeinde 20
2512 HD Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Kortenbos
  • Wijk: Centrum
  • Stadsdeel: Centrum