BSO 2Speleon

‘s-Gravenzandelaan 262
2512 JT Den Haag
06-81090777 (na 15.00u)
070-3897708 (tot 15.00u)

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Samen spelen, leren en ontdekken

Naar locatieoverzicht

‘s-Gravenzandelaan 262
2512 JT Den Haag
06-81090777 (na 15.00u)
070-3897708 (tot 15.00u)

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met deze school werken wij samen

  • Kindcentrum Speleon

Buitenschoolse opvang bij 2Speleon

We verwelkomen de kinderen na school in onze fijne bso in Kindcentrum Speleon in Den Haag centrum.

Onze bso is een kleine groep, waar een rustige en gemoedelijke sfeer heerst. Alle kinderen krijgen volop aandacht, en er is ruimte voor ontwikkeling en talent. De kinderen worden na schooltijd door ons op het plein opgehaald. Samen lopen we naar het lokaal in de school.

 

Wat maakt ons speciaal?

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • School en kinderopvang onder één dak
  • Uitdagend activiteitenaanbod
  • Regelmatig uitstapjes

Samen spelen en ontdekken

De buitenschoolse opvang heeft een eigen binnenruimte en maakt gebruik van de buitenruimte van de school. Hier organiseren we allerlei activiteiten en hier kunnen kinderen vrij spelen. Ook hebben we een gymzaal tot onze beschikking

Activiteiten na school

Naast de activiteiten die we zelf aanbieden en ondernemen maken kinderen in de buitenschoolse opvang ook gebruik van het aanbod van KICKS. De kinderen kunnen workshops volgen op het gebied van sport, koken, theater, muziek, schilderen, techniek en nog veel meer! Ze helpen zelf het vakantierooster te maken. Ook het verzinnen van activiteiten in de schoolweken doen we samen met de kinderen.

We maken leuke uitstapjes naar de speeltuintjes en kinderboerderijen in de buurt. Ook gaan we er af en toe met het OV opuit voor uitstapjes verder weg.

Vrije tijd en huiswerk

In ons kindcentrum werken school en bso goed samen om kinderen de best mogelijke ontwikkeling te bieden. Buitenschoolse opvang zien we in de eerste plaats als vrije tijd waar kinderen eigen keuzes mogen maken.

Binnen die eigen ruimte bieden we  kinderen de ruimte om hun huiswerk te maken. Anders zouden ze dat na bso-tijd ’s avonds thuis nog moeten doen.

De docenten van het kindcentrum lopen ook regelmatig even binnen en schuiven aan. Meestal voor de gezelligheid, maar als je meester of juf er toch is, is die extra vraag ook zo gesteld.

 

 

's-Gravenzandelaan 262
2512 JT Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Schildersbuurt-West
  • Wijk: Schilderswijk
  • Stadsdeel: Centrum