KICKS

Het meest uitgebreide
bso-aanbod
in de regio!

KICKS

Bij 2Samen zijn de buitenschoolse opvang en de vakanties wel heel bijzonder. Naast het reguliere aanbod activiteiten, hebben we namelijk al meer dan tien jaar een eigen activiteitenaanbieder: KICKS! Daarmee hebben we gegarandeerd het meest uitgebreide bso-aanbod in de regio. Deze activiteiten zijn in onze tarieven inbegrepen. U betaalt hiervoor dus niets extra.

Aansluiten bij wensen en dromen

KICKS biedt een gevarieerd en ontwikkelingsgericht activiteitenprogramma in onze buitenschoolse opvang. Daarnaast helpt KICKS scholen bij de invulling van activiteitenprogramma’s en ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen. Bijvoorbeeld bij scholen die een verlengde schooldag aanbieden. Belangrijk hierbij zijn natuurlijk in de eerste plaats de kinderen! KICKS sluit aan bij hun wensen en dromen. We willen dat kinderen zich breed ontwikkelen. Bovendien kunnen ze met onze activiteiten en workshops nu al vaardigheden opdoen die aansluiten bij hun toekomst.

Kiezen met KICKS

Er zijn oneindig veel mogelijkheden te bedenken voor activiteiten met KICKS. De kinderen nemen hierin de leiding. Het is tenslotte hun eigen vrije tijd, dus ze moeten kunnen doen wat zij leuk vinden. Ze kiezen samen met pedagogisch medewerkers wat ze willen beleven, ervaren, maken of ontdekken. Dat kan van alles zijn. Samen muziek maken, een instrument (leren) bespelen, survivallen, sporten, kamperen, een uitstapje ondernemen, kunst maken, robots programmeren of gewoon zelf op onderzoek gaan. In de zomer gaan we zelfs op kamp met de kinderen van onze bso’s. Leuke dagen bomvol uitdagende activiteiten!