2Lakeien

Amalia van Solmsstraat 155 K
2595 TA Den Haag
070-3858540

Geopend: 
08:45 tot 12:45 uur
(m.u.v. woensdag)

inspectierapport

De beste voorbereiding op de basisschool

Naar locatieoverzicht

Amalia van Solmsstraat 155 K
2595 TA Den Haag
070-3858540

Geopend: 
08:45 tot 12:45 uur
(m.u.v. woensdag)

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Lakeien

De peuteropvang van kinderopvang 2Lakeien zit in een prachtig en monumentaal gebouw in de wijk Bezuidenhout. Onze kinderopvang werkt nauw samen met de Liduinaschool en is in hetzelfde gebouw gevestigd. Om zo de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de basisschool.

Wat maakt ons speciaal?

  • Nauwe samenwerking met school
  • Mooie groene buitenruimte
  • VE gecertificeerde pedagogisch medewerkers
  • Gevarieerd ochtend programma
  • Park en bos nabij.

Voorschoolse Educatie (VE)

De peuteropvang van 2Lakeien werkt met Voorschoolse Educatie (VE). Peuters die het risico lopen om een taal- of rekenachterstand te krijgen, ontvangen een VE-indicatie en zijn daarna welkom op peuteropvang 2Lakeien. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat de ouders geen Nederlands spreken. De peuters zijn minstens 2 1/2 jaar oud en komen vier dagdelen naar de peuteropvang. Daar werken we met het programma ‘Puk & Ko’. De pedagogisch medewerkers voeren bij dit programma samen met de kinderen leuke en leerzame spelactiviteiten uit. Het accent ligt op het stimuleren van taal, denken en sociale vaardigheden. Bij dit programma hoort ook de pop Puk. Hij is een vriendje van de kinderen en speelt mee, praat en stimuleert hen tot nadenken. Om het voor de peuters zo leuk en leerzaam mogelijk te maken, werken we met aansprekende thema’s. Denk aan ‘Hoera, een baby!’ of ‘Eet smakelijk!’. Ieder thema wordt gezamenlijk afgesloten. Dankzij dit programma krijgen de peuters veel persoonlijke aandacht, hebben ze plezier in het leren en worden ze goed voorbereid op de basisschool.

Ouders geven deze locatie een:

8,8

“Fijne en vertrouwde opvang!”

- Ouder, Klanttevredenheidonderzoek 2021

Buitenspelen

Peuteropvang bij 2Lakeien is naast heel leerzaam, ook erg gezellig. De peuters voelen zich er thuis. Daarom gaan we ook veel met de peuters naar buiten. Daar is tenslotte ook heel veel te ontdekken! Peuters kunnen er bijvoorbeeld lekker rennen, fietsen, of spelen met zand. Zodat ze lekker veel frisse lucht krijgen. En buiten op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Amalia van Solmsstraat 155 K
2595 TA Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Bezuidenhout Midden
  • Wijk: Bezuindenhout
  • Stadsdeel: Haagse Hout