2Vriendjes

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag
070-3222876

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Geborgenheid, veiligheid en plezier staan voorop bij 2Vriendjes.

Naar locatieoverzicht

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag
070-3222876

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Peuteropvang Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Vriendjes

Kinderdagverblijf 2Vriendjes is een fijne locatie, met ruime en lichte groepsruimtes. We hebben een centrale ligging in het Bezuidenhout in Den Haag. Met het prachtige Haagse Bos op loopafstand voor het halen van een frisse neus!

Wat maakt ons speciaal?

  • Veel speelvoorzieningen
  • Haagse bos op loopafstand
  • Grote, lichte ruimtes
  • Aparte gedeeltes op plein voor kleine en grote kinderen
  • Gezonde lunch met volkoren producten, biologisch fruit en melk

Geborgen, veilig en met veel plezier

Bij kinderdagverblijf 2Vriendjes in Bezuidenhout is er veel ruimte voor kinderen om de wereld om hen heen te ontdekken. In de babygroepen staan geborgenheid, veiligheid, hygiëne en veel plezier voorop. In de peutergroepen zorgen onze medewerkers iedere dag voor veel plezier. Er zijn bij 2Vriendjes twee babygroepen en twee peutergroepen.

Ontwikkeling van uw kind

De pedagogisch medewerkers van 2Vriendjes zorgen er in alle groepen natuurlijk voor dat uw kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. We gaan daarbij uit van de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen. We bieden kinderen activiteiten die passen bij hun leeftijd. We stellen hen vragen. En we dagen hen uit om op onderzoek te gaan. Voor de oudste kinderen zijn er de 3+ activiteiten. Daarbij is aandacht voor spelen, ontdekken en de sociale contacten tussen leeftijdsgenootjes.

Ouders geven deze locatie een:

8,4

“De medewerkers zijn deskundig en lief. Het gebouw is top, met ruime en lichte lokalen.”

- Sara, moeder van Fleur

Eigen plein en uitstapjes

Natuurlijk hebben we voldoende eigen buitenruimte. We hebben een gedeelte voor de kleine en voor de grotere kinderen. Zo kunnen de grote kinderen lekker rondfietsen en met de bal spelen, terwijl de kleintjes rustig hun gang gaan in hun gedeelte. Voor de oudere kinderen is er een zandbak en een speeltoestel met glijbaan. We gaan met de peuters ook regelmatig op stap: naar bijvoorbeeld de bibliotheek, de kinderboerderij of het Haagse Bos. Allemaal in de buurt in Bezuidenhout.

 

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Bezuidenhout Oost
  • Wijk: Bezuidenhout
  • Stadsdeel: Haagse Hout