2Lakeien

Amalia van Solmsstraat 155 K
2595 TA Den Haag
070-3858540

Geopend:
Na school tot 18:00 uur
(Vanaf 1 apr tot 18:30)

inspectierapport

Een gezellige buitenschoolse opvang met veel binnen- en buitenruimte.
Vanaf 1 april geopend tot 18:30 uur!

Naar locatieoverzicht

Amalia van Solmsstraat 155 K
2595 TA Den Haag
070-3858540

Geopend:
Na school tot 18:00 uur
(Vanaf 1 apr tot 18:30)

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Peuteropvang

Met deze scholen werken wij samen

  • Liduinaschool

Buitenschoolse opvang bij 2Lakeien

In een prachtig monumentaal gebouw in het Bezuidenhout bevindt zich de buitenschoolse opvang (bso) van 2Lakeien. Er is een nauwe samenwerking met de Liduina basisschool die op dezelfde locatie gehuisvest is. De kinderen spelen veel op de royale speelpleinen van de aangrenzende scholen. Daarnaast zijn er in de directe omgeving speeltuinen waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Wat maakt ons speciaal?

  • Prachtig monumentaal pand
  • Mooie, groene buitenruimte
  • Groot aantrekkelijk speelplein
  • Kindercaravan: veel buiten en bewegen
  • Veel sportactiviteiten

Sfeervolle kinderopvang

Kinderen voelen zich bij onze buitenschoolse opvang helemaal thuis. Niet voor niets heeft onze locatie het karakter van een woonhuis. In de school hebben we bovendien twee lokalen tot onze beschikking, waardoor we ook binnen alle ruimte hebben.

Ophalen

Na schooltijd lopen de kinderen veilig en gemakkelijk naar 2Lakeien, aangezien de Liduinabasisschool op dezelfde locatie gehuisvest is. Kinderen van de Haagsche Schoolvereeniging halen we uit school.

Na schooltijd eten en drinken we iets samen. Dat is echt even rusttijd, waarin de kinderen hun verhaal kwijt kunnen. Voor wie dat wil, is het daarna tijd voor activiteiten! Als de kinderen binnen blijven, kunnen ze bijvoorbeeld kiezen tussen knutselen, verkleden, spelletjes, puzzels, dansen en bouwen. Vanzelfsprekend onder het toeziend oog van onze pedagogisch medewerkers.

Ouders geven deze locatie een:

7,7

“Betrouwbare, kindgerichte opvang!”

- Ouder, Klanttevredenheidonderzoek 2021

Kindercaravan

We gaan bij 2Lakeien het liefst zo veel mogelijk naar buiten. Daar is namelijk nog meer te beleven dan binnen. Bij de Kindercaravan kunnen we de leukste buitenactiviteiten doen, gericht op natuurbeleving. Maar ook voor sport- en beweging hebben we alle ruimte.

Workshops en activiteiten met KICKS

2Samen heeft een eigen afdeling die activiteiten organiseert: KICKS. Zij organiseren wekelijks allerlei leuke workshops. Denk aan muziek maken, breakdance, aerobics, techniek, graffiti en nog veel meer. In de vakanties zorgen zij voor dagprogramma’s bomvol leuke activiteiten.

Amalia van Solmsstraat 155 K
2595 TA Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Bezuidenhout Midden
  • Wijk: Bezuidenhout
  • Stadsdeel: Haagse Hout