Twee peuters bij peuteropvang 2Karpers in Belgisch Park gaan knutselen. Wat kies jij voor moois?

2Karpers

Duinkerksestraat 7, 2587 VS Den Haag
Buurt: Belgisch Park | Wijk: Belgisch Park | Stadsdeel: Scheveningen

Telefoonnummer: 070-3223829 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 08:30 tot 12:00 uur

Soorten opvang op deze locatie:

 

Peuteropvang  BSO  

Over peuteropvang (peuterspeelzaal) 2Karpers

Peuteropvang 2Karpers is gevestigd in het souterrain van de Ichtuskerk in het Belgisch Park in Scheveningen. Bij onze gezellige peuteropvang wordt de fantasie geprikkeld en voelen de kinderen zich thuis. Er is oog voor ieder kind.

Direct inschrijven

Bijzonder aan 2Karpers

Goede voorbereiding op de basisschool

Bij peuteropvang 2Karpers krijgt je kind een goede voorbereiding op de basisschool. We werken met een vaste dagindeling en met leuke, uitdagende thema’s. Voor de kinderen van 3 jaar bieden iedere dag 3+ activiteiten aan, waardoor ze op alle vaardigheden worden uitgedaagd.

Op avontuur

We gaan er regelmatig op uit naar de bibliotheek, speeltuin of kinderboerderij met onze elektrische bakfietsen.

Ruime binnenruimte

Binnen hebben wij grote ruimtes met verschillende speelhoeken. Zo is er een mooie huishoudhoek met wasmachine, hebben we een stoere autohoek en maken we voor elk thema een uitdagende hoek.

Mooi speelplein

Peuteropvang 2Karpers zit aan het schoolplein van de Willem de Zwijgerschool, waar wij een apart plein hebben. Het is een knus speelplein met veel natuur waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten met water en zand.

Praktische informatie

Alle belangrijke informatie over peuteropvang 2Karpers op een rijtje.

 • Kosten kinderopvang

  Wat kost kinderopvang? Dat is afhankelijk van je inkomen en de opvangvorm die je kiest. Bekijk onze tarieflijsten en maak gebruik van onze handige rekentool, waarmee je gemakkelijk kunt uitrekenen wat kinderopvang in jouw situatie kost. Daarnaast kun je controleren of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

 • Openingstijden 2Karpers

  Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur.

 • Groepsindeling

  Peuteropvang 2Karpers heeft één peutergroep. Daarnaast zijn er vier bso-groepen.

 • Rondleiding inplannen bij 2Karpers in Belgisch Park

  We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de ruimtes, de sfeer en pedagogisch medewerkers op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kennismaking en rondleiding. We ontvangen je graag en nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

  Rondleiding inplannen

   

 • Inspectierapport en LRK-nummer

  Pedagogische kwaliteit staat bij 2Samen altijd voorop. Al onze medewerkers werken vanuit ons Pedagogisch Huis. Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind zich gezien voelt.

  LRK-nummer: 178151282

  Inspectierapport

  Lees meer over Kinderopvang 2Samen.

Een kijkje in de opvang

Op deze locatie:

 • Gelegen bij het bos en het strand
 • Veel natuurbeleving in mooie natuurtuin

Een dag bij de peuteropvang

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit op de peuteropvang-locaties van 2Samen? Dat zie je hier. Tijden en activiteiten kunnen natuurlijk verschillen!

 • knuffel bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  08.30 uur – Welkom

  Fijn dat je er bent! We nemen de tijd om even te landen. Dat is soms even schakelen en daar is natuurlijk ruimte voor. Het ene kind wil eerst een knuffel, het andere gaat gelijk spelen.

 • buiten met peuters kinderopvang Den Haag
  09.00 uur – Samen starten

  We starten met elkaar, kletsen en zingen samen. We werken aan de hand van thema’s, en kijken ook naar wat de kinderen bezighoudt. Tijd om te spelen! Wij spelen mee.

 • tussendoortje eten met peuter peuteropvang den haag
  10.00 uur – Tussendoortje

  We gaan iets eten. De peuters helpen mee met de bereiding. Fruit pellen, cracker smeren, ze kunnen al veel zelf. Oók het inschenken van drinken. Een beetje morsen hoort er gewoon bij.

 • Kinderen spelen buiten bij peuteropvang den haag
  10.30 uur – Naar buiten

  We gaan naar buiten, lekker bewegen. Frisse neus halen, taarten bakken in de zandbak, rennen en fietsen. En natuurlijk natuur ontdekken: bladeren, bloemen, beestjes… reuze interessant!

 • kinderen knutselen bij peuteropvang 2acrobaten den haag
  12.00 uur – Ophalen

  Het is alweer tijd om afscheid te nemen. We vertellen je ouders wat we vandaag hebben gedaan en hoe je dit hebt ervaren. Zo kunnen jullie er samen ook nog over praten. Tot de volgende keer!

Veelgestelde vragen

 • Wat kost kinderopvang?

  Meer informatie over de kosten voor kinderopvang vind je hier.

 • Garanderen jullie een plek na mijn inschrijving?

  We doen ons uiterste best om een plek voor je te realiseren. Maar we kunnen helaas geen garantie geven dat we meteen vanaf de gewenste startdatum een plek beschikbaar hebben op jouw voorkeursdagen.

 • Heb ik recht op kinderopvangtoeslag?

  Voor informatie over kinderopvangtoeslag, klik hier. We verwijzen je ook graag naar de website van de Belastingdienst. Hier vind je altijd de meest recente gegevens.

 • Hebben jullie wachtlijsten?

  Dat hangt van de locatie af. Op de ene locatie is direct plek en is er geen sprake van een wachtlijst, op de andere niet. Wil je weten hoe dit zit op de locatie(s) van jouw voorkeur, bel ons dan gerust!

  Op locaties met een wachtlijst, zijn wij afhankelijk van opzeggingen of wijzigingen in de planning. Daarnaast spelen je gewenste startdatum, het aantal dagen dat je wilt afnemen, je voorkeursdagen en je eventuele voorrangscriterium een rol; zo hebben broers en zussen bijvoorbeeld voorrang bij 2Samen.

 • Hoe kan ik de groep van mijn kind bereiken?

  In de Ouderapp staat het telefoonnummer en e-mailadres van de locatie waar je klant bent. Je vindt deze informatie onderin bij ‘locaties’.

 • Waar vind ik informatie over kinderopvangtoeslag?

  Alle informatie over het aanvragen of wijzigen van je kinderopvangtoeslag, veranderingen in je persoonlijke situatie en eventuele invloed op je toeslag vind je op de website van de belastingdienst. Op onze website vind je hier natuurlijk ook informatie over, klik hier.

Veelgestelde vragen

Enthousiast?

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen Direct inschrijven

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!