Garden slider

background-content

U bent hier

2 Lakeien

  • Sfeervol kindercentrum
  • Groot en aantrekkelijk speelplein
  • Peuteropvang met VVE-programma 
  • Kindercaravan: veel buiten en bewegen

In een prachtig monumentaal gebouw in het Bezuidenhout bevind zich kindercentrum 2Lakeien. Er is een nauwe samenwerking met de Liduinabasisschool die op dezelfde locatie gehuisvest is. De kinderen spelen veel op de royale speelpleinen van de aangrenzende scholen. Daarnaast zijn er in de directe omgeving speeltuinen waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Het kindercentrum heeft het karakter van een woonhuis. In de school hebben we twee groepen. Ook heben we een Kindercaravan, waar we de leukste buitenactiviteiten doen. Voor de bso-kinderen organiseert onze activiteitenafdeling KICKS regelmatig leuke activiteiten en uitdagende workshops.

Extra's 2Lakeien:

Kindercaravan

De Kindercaravan heeft dezelfde voorzieningen als een ‘vaste’ groep en voldoet aan alle eisen van veiligheid en kwaliteit die door de wet worden gesteld. Kinderen vinden het heerlijk om (buiten) veel te bewegen. Met gebruik van de Kindercaravan zijn de kinderen zoveel mogelijk in de buitenlucht. We doen vooral de echte buitenspellen en natuuractiviteiten. Bij heel slecht weer, wijken we uit naar de gymaal waar ook voldoende ruimte is om lekker te bewegen. 

Voorschoolse educatie

De peuteropvang (peuterspeelzaal) van 2Lakeien werkt met VVE, het erkende voorschoolprogramma Puk & Ko. De peuters komen verplicht vier dagdelen naar 2Lakeien waar de gediplomeerde pedagogisch medewerkers met hen spelen en werken aan de hand van het VVE-programma, dat de kans vergroot dat de kinderen op de basisschool goed kunnen meekomen.

Voorschoolse opvang

Bij 2Lakeien is voorschoolse opvang voor de kinderen van de Liduinaschool en de Den Hertogschool mogelijk; vanaf 07.30 uur tot aanvang van de school.

Samenwerking met 2Ridders

2Lakeien werkt nauw samen met kindercentrum 2Ridders, die ook gehuisvest is in de Amalia van Solmsstraat (in de M.M. den Hertogschool).

2Samen app

Ouders met kinderen bij 2Lakeien kunnen gebruikmaken van de 2Samen app. Lees meer over onze app.

Belangstelling? Kom eens langs bij 2Lakeien voor een vrijblijvende rondleiding
Keuze gemaakt? U kunt direct inschrijven

Opvangvormen

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Peuteropvang

WIJ verzorgen BSO voor

  • Haagse Schoolvereeniging International School
  • Liduinaschool