Opleiding

Bekijk meteen onze vacatures

Vacatures

Opleiding

We vinden het bij 2Samen heel belangrijk dat nieuwe pedagogisch medewerkers goed opgeleid worden. We zijn daarom een erkend leerbedrijf en begeleiden altijd stagiair(e)s van de opleiding mbo Pedagogisch Werk, maar bijvoorbeeld ook van mbo Sport & Bewegen, de HALO of andere opleidingen waarmee je in de kinderopvang mag werken. Ben je op zoek naar een stageplek en voldoet jouw opleiding straks voor het werk in de kinderopvang? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen.

BBL-opleiding of zij-instroom

Je kunt je niet meer aanmelden voor het BBL-traject. Zodra er weer leer-werkplekken beschikbaar zijn, zullen we dat op onze website vermelden.

Aanvullend gekwalificeerd in 3 tot 6 maanden

Heb je een opleiding afgerond waarmee je vroeger in de kinderopvang kon werken, maar inmiddels niet meer? Of heb je vroeger in de kinderopvang gewerkt, maar is dat alweer een hele tijd geleden en is je diploma niet meer geldig? Met een opfriscursus, kun je je snel opnieuw kwalificeren. Deze optie geldt ook als er uit de diplomacheck kinderopvang komt dat je aanvullend bewijs nodig hebt. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

EVC-kwalificatie

Misschien heb je niet de juiste opleiding om pedagogisch medewerker te worden, maar heb je wel heel veel praktijkervaring. Misschien kun je dan starten met de zogenoemde EVC-procedure. Je kunt daarmee de benodigde competenties aantonen via je werkervaring, zodat je alsnog voldoet aan de kwalificatie-eis. Denk je dat jij hiervoor in aanmerking komt? Neem dan vooral contact op met ons.

Interesse in één van de opties hierboven? Neem dan snel contact op met thuis@2samen.nl.