2Penselen

Doedijnstraat 8
2526 ED Den Haag
070-3050515

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

Kwaliteitsonderzoek VE

inspectierapport

Klanten van
2Penselen profiteren
van een korting op de uurprijs van 2Samen.
Informeer naar de mogelijkheden.

Naar locatieoverzicht

Doedijnstraat 8
2526 ED Den Haag
070-3050515

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

Kwaliteitsonderzoek VE

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Penselen

2Penselen is een kleinschalige kinderopvang in de Schilderswijk. Alle kinderen kunnen bij ons in een veilige omgeving spelen en ontdekken. Baby’s en peuters worden dagelijks verwelkomd door hun vaste pedagogisch medewerkers. Samen vormen we een waardevolle mix van culturen en achtergronden.

Wat maakt ons speciaal?

  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten
  • Multicultureel team
  • Avontuurlijke speelplaats en tuin
  • Voorschools educatieprogramma (VE)
  • Verlaagd tarief

Spelen, genieten en groeien

Het kinderdagverblijf biedt rust en ruimte voor de ontwikkeling van baby’s en peuters. De kleinste kinderen hebben de begane grond voor zichzelf en hebben buiten een eigen, afgeschermde speelplaats waar ze rustig en geborgen kunnen spelen. De groepen van ons kinderdagverblijf zijn klein, zodat er veel aandacht is voor elk kind. De groepen werken nauw met elkaar samen.
Voor de peuters bieden we extra uitdaging door het organiseren van speciale activiteiten zoals peuterdans.

Beweging en gezonde voeding

We besteden bij de baby’s en peuters extra aandacht aan beweging en gezonde, veelal biologische, voeding. Regelmatig bieden wij ook warme maaltijden (Halal) aan.
Daarnaast bewegen we veel met de kinderen. Zodra ze kunnen lopen of kruipen kunnen ze genieten van onze beweegvloer. Dit is een interactieve projectie op de vloer in een van onze ruimtes waarmee kinderen actieve spelletjes kunnen spelen en worden uitgedaagd te bewegen.

Ouders geven deze locatie een:

7,8

“Super blij met deze opvang! Kinderen gaan met tegenzin weer mee naar huis!!”

- Ouder, onderzoek klanttevredenheid 2021

Voorschoolse educatie (VE)

2Penselen werkt met het VE-programma Puk en Co. Dit betekent dat er in de dagelijkse praktijk bijvoorbeeld extra aandacht is voor taalontwikkeling. Samen met de pop Puk spelen en leren de kinderen elke dag een beetje meer. Dit biedt een goede voorbereiding op de basisschool.

Samen naar buiten

Op twee uitdagende buitenspeelplaatsen kunnen kinderen klimmen op ons eigen klimkasteel, fietsen of spelen in de natuurlijke waterspeeltuin. We gaan het liefst elke dag even naar buiten. We gaan ook regelmatig op pad. We bezoeken het aangrenzende plantsoen of gaan op bezoek bij de bibliotheek in de Schilderswijk in Den Haag. Ook gaan we zo nu en dan naar de kinderboerderij of gaan naar het Zuiderpark of het strand.

0-12 jaar onder één dak

Naast het kinderdagverblijf heeft 2Penselen ook een buitenschoolse opvang. Zij hebben hun eigen fijne ruimte op de eerste verdieping. Kinderen die als ze vier zijn doorstromen naar de buitenschoolse opvang zijn daardoor al helemaal vertrouwd met de locatie.

Korting uurprijs 2Samen

Klanten van het kinderdagverblijf 2Penselen profiteren van een korting op de uurprijs van 2Samen. Informeer naar de mogelijkheden.

Doedijnstraat 8
2526 ED Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Schildersbuurt Oost
  • Wijk: Schilderswijk
  • Stadsdeel: Centrum