2Spelende Beren

Guntersteinweg 62
2531 JZ Den Haag
070-3934391

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 7:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Op deze locatie is voorschoolse opvang mogelijk van 7:30 tot 8:30 uur.

Naar locatieoverzicht

Guntersteinweg 62
2531 JZ Den Haag
070-3934391

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 7:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met deze school werken wij samen

  • Grote Beer

Buitenschoolse opvang bij 2Spelende Beren

2Spelende Beren is een leuke en gezellige buitenschoolse opvang (bso), gevestigd in basisschool Grote Beer in Moerwijk in Den Haag. Het ligt in het schitterende park Overvoorde op de grens met Rijswijk.

Wat maakt ons speciaal?

  • Iedereen is anders, als je maar jezelf bent
  • Kinderen actief betrokken in kinderraad
  • Gezellige sfeer
  • Respect voor elkaar en voor de kinderen
  • Veel buitenspelen op de mooie speelplaatsen

Thuis op de bso

Bij buitenschoolse opvang (bso) 2Spelende Beren in Moerwijk kunnen kinderen na een schooldag ontspannen en bewegen. De kinderen mogen in de kinderopvang veel zelf kiezen en bepalen. We vinden het belangrijk dat zij zich op de bso thuis en op hun gemak voelen. We betrekken ze daarom actief bij het kiezen, bedenken en soms het uitvoeren van alle activiteiten.

Binnen- of buitenspelen

De kinderen kunnen kiezen uit veel activiteiten, maar hebben ook veel ruimte voor hun eigen spel. Er zijn twee groepsruimtes met genoeg speel- en leermateriaal voor iedere leeftijd. De kinderen van 2Spelende Beren gaan bovendien regelmatig naar buiten. Het gebouw ligt dan wel in Moerwijk, maar ook dichtbij verschillende groene speelplaatsen en aan het Overvoorde Bos in Rijswijk. Voldoende plek om te bewegen! En als het regent? Dan mogen groepjes kinderen gebruikmaken van de gymzaal van de school. Daar kunnen ze hun energie lekker kwijt en hebben we veel ruimte om samen te sporten en bewegen.

Ouders geven deze locatie een:

8,3

“Gezellige locatie, persoons - en kindgericht”

- Klanttevredenheidsonderzoek 2021

Bso activiteiten en workshops met KICKS

Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang zorgt KICKS voor bruisende en uitdagende activiteiten en workshops. In de vakanties maken we leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos, de bioscoop, de bowlingbaan en het museum.

Guntersteinweg 62
2531 JZ Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Moerwijk Zuid
  • Wijk: Moerwijk
  • Stadsdeel: Escamp