Maak je droomkamer!

Voor creatievelingen
hebben we een leuk
knutselpakket bedacht
zodat je je in de meivakantie
niet hoeft te vervelen!

Maak je droomkamer!


Droomkamer pakketten uitgedeeld!

Dinsdag 28 april 2020 deelden das Glück en Kinderopvang 2Samen knutselpakketten uit in verschillende wijken in Den Haag. Kinderen kunnen daarmee in de meivakantie hun eigen droomkamer maken. Met stralende gezichten vertrokken de kinderen met hun pakket.

De kinderen kunnen hiermee even helemaal wegdromen in hun eigen mini droomkamertje, die zij zelf ontwerpen en maken met verschillende materialen. Dat kan van alles zijn, want in elke knutseldoos zit nét even wat anders, zodat elke kamer uniek wordt. In de doos zitten nieuwe, maar ook ‘gerecyclede’ materialen die een tweede leven kan worden gegeven. Een kurk wordt bijvoorbeeld een bijzettafeltje, of de geknipte tijdschriften worden een vlaggenlijn, gebruik je fantasie en leef je, samen met materialen van thuis, uit.

logo-das-gluck-droomkamer-samenwerking-kinderopvang-2samenEén groot kunstwerk (digitaal) exposeren
We willen je vragen om een foto van jouw ‘droomkamer’ te maken en te e-mailen naar kicks@2samen.nl. Alle foto’s zetten we in een digitale art gallery en daar kun je de gemaakte creaties bekijken. Zo werken we samen aan één groot kunstwerk!
Daarnaast willen we, als het kan, ook alle dozen in ‘het echt’ verzamelen, zodat we op een later moment een expositie kunnen houden met een groot bouwwerk van alle droomkamers. Hou hiervoor deze website goed in de gaten.

Op 2samenkicks.nl vind je knutseltips en ideetjes voor een droomkamertje!
Voor de kinderen die misgrijpen, hebben we daar ook een leuke vergelijkbare activiteit waarmee je thuis aan de slag kunt gaan, namelijk het maken van een mysterybag. En op vakantiepas.nl staan nog meer leuke activiteiten mét korting voor de meivakantie.