meisje met puk bij voorschoolse educatie den haag

Voorschoolse Educatie in Den Haag

Voorschoolse Educatie is net zoals het kinderdagverblijf en reguliere peuteropvang een goede voorbereiding op de basisschool. Je kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen. Op de voorschool werken we veel met thema’s met verschillende activiteiten in hetzelfde thema. Knutselen, voorlezen, liedjes en dansjes bijvoorbeeld. Zo stimuleren we een brede ontwikkeling

Kinderdagverblijven in Den Haag

Kinderdagverblijven zijn er voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Goede interactievaardigheden zoals het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen, zijn de kern van ons pedagogisch handelen. Dit doen we al vanaf babyleeftijd in excellente babyopvang. Optimale ontwikkelingskansen staan hierbij centraal.

Lees meer over kinderopvang in een kinderdagverblijf bij 2Samen.

Peuters lezen buiten een boekje bij 2Hindes kinderdagverblijf in scheveningen den haag
Peuter bij Peuteropvang 2Acrobaten in Morgenstond maakt een puzzel

Peuteropvang in Den Haag

In onze peuteropvang verwelkomen we peuters van 2,5 tot 4 jaar, bij een aantal locaties kan jouw peuter al terecht vanaf 2 jaar. De kinderen worden een aantal ochtenden of middagen per week ontvangen in hun eigen peutergroep. Je kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

Buitenschoolse opvang (bso) in Den Haag

Samen te gekke activiteiten beleven en nieuwe dingen ontdekken. Samen met de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen uit de groep vullen kinderen elke (mid)dag naar wens in. Buitenschoolse opvang omvat opvang vóór schooltijd, na schooltijd, tussen de middag en in vakanties.

Lees meer over buitenschoolse opvang bij 2Samen

jongen klimt in boom bij bso 2vikingen in scheveningen den haag
Jongen met puk bij voorchoolse educatie den haag

Voorschoolse Educatie in Den Haag

VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Net zoals de kinderdagopvang en reguliere peuteropvang, maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!