kind in kruiwagen Moestuin kinderdagverblijf 2Zwanen Ypenburg Den Haag Kinderopvang 2Samen

Kinderopvang in Ypenburg

Voor kinderopvang in Ypenburg is je kind van harte welkom in een kinderdagverblijf (crèche), peuteropvang (peuterspeelzaal) of buitenschoolse opvang (BSO) van 2Samen. Onze kinderopvanglocaties in Ypenburg bieden een rustige omgeving met heerlijk ruime en groene buitenruimtes.

Kinderdagverblijven in Ypenburg

In ons kinderdagverblijf 2Zwanen staan betrokken en professionele pedagogisch medewerkers dagelijks voor je kinderen klaar. Er is extra aandacht voor gezonde voeding en natuurbeleving.

Samen met kruiwagen kinderdagverblijf 2Zwanen Ypenburg Den Haag Kinderopvang 2Zwanen
Moestuin kinderdagverblijf 2Zwanen Ypenburg Den Haag Kinderopvang 2Samen

Buitenschoolse opvang (BSO) in Ypenburg

De jongste kinderen van 4 jaar beginnen met buitenschoolse opvang bij 2Zwanen. Na ongeveer een jaar stromen ze door naar BSO 2Weidevogels. Beide locaties voor bso bieden een fijne plek na schooltijd waar kinderen onder begeleiding zelf invulling geven aan de middag en de vakantiedagen. Het activiteitenprogramma KICKS biedt extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Samenwerking met scholen in Ypenburg

Er zijn sterke samenwerkingsverbanden met buurtinitiatieven en de scholen in de omgeving waaronder De Paradijsvogel, De Eksterhof (dependance van Paradijsvogel) en De Christoffel.

Lees meer over onze samenwerkingen.

Tuinieren kinderdagverblijf 2Zwanen Ypenburg Den Haag Kinderopvang 2Samen
Peuters spelen met duplo in onze kinderopvang

Peuteropvang in Ypenburg

In onze peuteropvang verwelkomen we peuters van 2,5 tot 4 jaar, bij een aantal locaties kan je peuter al terecht vanaf 2 jaar. De kinderen worden een aantal ochtenden of middagen per week ontvangen in hun eigen peutergroep. Je kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen.

Lees meer over peuteropvang bij 2Samen.

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!