Schommel buitenschoolse opvang 2Ruiters Willemspark Den Haag

Kinderopvang in Willemspark

In de prachtige oude, historische en groene wijk Willemspark bieden we zowel peuteropvang als buitenschoolse opvang. Vanuit Willemspark is het kort lopen naar de Scheveningse Bosjes, park Sorghvliet en het Westbroekpark. We zijn daarom ook veel buiten met de kinderen en gaan graag met hen op pad.

Peuteropvang in Willemspark

Bij de peuteropvang van 2Ruiters staan ontdekken en samen spelen centraal! Zo beleven we binnen avonturen als politieman, brandweervrouw, prinses of dokter. Of halen we een frisse neus in de naastgelegen buurtspeeltuin de “Cantaloup”. Aan de hand van thema’s doen we allerlei leuke activiteiten zoals zingen, dansen of knutselen.

Moestuin buitenschoolse opvang 2Ruiters Willemspark Den Haag
Stoepkrijten buitenschoolse opvang 2Ruiters Willemspark Den Haag

Buitenschoolse opvang (BSO) in Willemspark

De kinderen bij de buitenschoolse opvang van 2Ruiters kunnen na schooltijd helemaal ontspannen. Dankzij het diverse activiteitenaanbod, kunnen kinderen bijvoorbeeld van alles maken met steigerhout, lekker relaxen of heerlijk actief buitenspelen. Bovendien zorgt het uitgebreide activiteitenaanbod van KICKS voor onvergetelijke middagen én vakanties.

Samenwerking met scholen

Er is zowel bij de peuteropvang als bij de buitenschoolse opvang een sterk samenwerkingsverband met de Nederlandse en Internationale afdelingen van de Haagsche Schoolvereeniging (HSV Nassaulaan). Daarnaast werken we ook nauw samen met de Willemsparkschool.

Lees meer over onze samenwerkingen.

Vriendinnen samen bso buitenschoolse opvang 2Sprinkhanen Wateringse Veld Den Haag

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!