2Zeppelins Monster nemen deel aan Varend Corso Westland 2024 met boot Ratatouille

Bso 2Zeppelins maakt Ratatouilleboot voor Varend Corso Westland

Feline, Sylke, Julian, Tom, Dewi, Thijn en Juley maakten bij bso 2Zeppelins weer een gave jeugdboot. Natuurlijk is 2Samen er weer bij tijdens het 25e Varend Corso Westland. Geweldig dat zij een jubileum vieren en dat tegelijk met ons 80-jarig bestaan! De zeven kanjers en hun bso-maatjes kozen voor een Ratatouilleboot dat perfect paste bij het corsothema smaakvol. Ze zijn apetrots en kijken enthousiast terug op hun deelname en hun drie vaardagen.

De kinderen kozen voor de muis Remy die graag kookt en bakt, want dat doen zij ook. Alle attributen maakten ze zelf. Zie je bijvoorbeeld de tomaat, de maiskolf en de berg pasta met tomatensaus en de kaas voor de muis? En wat dacht je van de bogen met daaraan de pollepels en gardes voor de bereiding van het lekkers? Echte groente mogen niet ontbreken en uiteraard de Westlandse bloemen in dezelfde kleur van een aubergine, paprika en courgette. Het rood-wit geblokte tafelkleed en de koks, of moeten we zeggen ‘muizen’, aan boord maken het helemaal af. Een lekker geheel zo!

Het corso duurde drie dagen. Ze straalden alle dagen van plezier en zwaaiden naar iedereen langs de kant. Op naar volgend jaar!