Tram 1 Haag rijdt rond in Den Haag in een nieuw jasje: de nieuwe huisstijl van Kinderopvang 2Samen

Een mooie tijd
Die maak je samen bij 2Samen.

YES. Vanaf nu ‘zie’ je ons op een andere manier. Want de doorontwikkeling van onze herkenbare huisstijl én twee nieuwe websites zijn nu voor iedereen zichtbaar!

Een mooie tijd. Daar kijk je naar uit, die beleef je of je kijkt erop terug. Hier gaan we voor, in woorden en daden. In beeld vullen de figuren genaamd Sams onze kleurrijke uitingen aan.

Dit zul je steeds meer van en in ons herkennen. Bijvoorbeeld als ‘onze’ tram aan je voorbij raast in Den Haag of als je achter een bus rijdt. Als de kinderen en pedagogisch medewerkers in ‘onze’ opvang je op grote posters in de stad stralend uitnodigen om er ook bij te komen; hier kun je zijn wie je bent. Of als je een moeder of vader bent die zoekt naar opvang voor je kind op www.2samen.nl.

Naast deze website hebben we nu ook www.werkenbij2samen.nl. Het is namelijk de hoogste tijd voor een mooie site waarmee we nog veel meer gekwalificeerde medewerkers kunnen werven. En waar we kunnen laten zien waarom zij voor ons moeten kiezen!

Een peuter kijkt door een houten fototoestel en daarboven staat de tekst: Tijd om de wereld te ontdekken

De nieuwe richting en middelen passen ons als een nieuwe (zomer)jas. Overigens gooien we niets weg en vervangen we pas als er iets kapot of op is. Apetrots kijken we terug op de voorgaande maanden. We vonden in Maan identity. design. content (www.maan.nl) en Acato Creatief en Digitaal bureau (www.acato.nl) prettige, creatieve en betrouwbare nieuwe partners. En ook vele collega’s en klanten dachten met ons mee tijdens informatieavonden, kwalitatieve onderzoeken, klankbordsessies en werkgroepen.