Lachen bij 2Wombats after school care BSO

Kinderopvang in Zorgvliet

De wijk Zorgvliet ligt midden tussen het centrum en het strand. Het is dé ambassadewijk van Den Haag. De wijk ligt rondom het prachtige park Sorghvliet midden in de drukke stad. Kinderopvang 2Samen biedt in deze monumentale wijk bij de Nutsschool Zorgvliet buitenschoolse opvang (bso). Naast buitenspelen op de grote speelplaats en in het park is er nog veel te bleven in de wijk Zorgvliet. Aan de rand van de wijk vind je een verzameling aan musea, zoals Het Catshuis, Museon, Gemeentemuseum, Fotomuseum en Omniversum. Ook staat daar het congrescentrum World Forum, Europol en OPCW. De gezellige winkelstraat ‘De Fred’ ligt op loopafstand.

Buitenschoolse opvang (BSO) in Den Haag Zorgvliet

De buitenschoolse opvang 2Noormannen is gevestigd in het souterrain van de Nutsschool Zorgvliet in de gelijknamige, rustige wijk op de grens van het Statenkwartier en de Archipelbuurt. De bso en school liggen in het groen en zijn omgeven door een grote speelplaats. De kinderen van 2Noormannen maken graag gebruik van dit ruime speelplein met amfitheater en verschillende speeltoestellen.

jongen speelt trefbal bij bso 2noormannen in scheveningen den haag
lego workshop bij bso 2ontdekkers in scheveningen den haag

Samenwerking met basisschool in de wijk Zorgvliet

BSO 2Noormannen werkt veel samen met de Nutsschool Zorgvliet. De bso bevindt zich in de school die is gehuisvest in een prachtige villa uit het begin van de 20e eeuw. De kinderen van 2Noormannen maken gebruik van het grote, groene speelplein en de gymzaal, waar regelmatig sport- en spelactiviteiten en ook muzikale, expressieve en creatieve activiteiten worden gedaan.

Kinderopvang in Zorgvliet

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!