Rustenburg Oostbroek

Rustenburg Oostbroek

Kinderopvang in Den Haag in de wijk Rustenburg Oostbroek

Rustenburg en Oostbroek is een dynamische, stadse woonwijk bij het Zuiderpark in het stadsdeel Escamp. De wijk is al bijna 100 jaar oud en er zijn veel binnenpleintjes met daaromheen bebouwing en een sportterrein omringd door scholen en kinderopvang zoals het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang (bso) van 2Samen.
In het winkelgebied rondom de Dierenselaan zijn allerlei (vers)speciaalzaken. Voor een nog groter aanbod is er in de aangrenzende wijk Transvaalkwartier ‘de Haagse Markt’. Rustenburg Oostbroek grenst aan het grote stadspark Zuiderpark, waar het heerlijk is om met de kinderen spelletjes te doen, te ravotten, picknicken en sporten.

Kinderdagverblijf in Den Haag Rustenburg Oostbroek

Ons kinderdagverblijf 2Torentjes is samen met de buitenschoolse opvang en twee basisscholen gevestigd in het nieuwbouwcomplex ‘Carré Escamp’ in de wijk Rustenburg. In de eigen tuin zijn veel natuurlijke elementen, een speelhuis en een afgesloten gedeelte voor de baby’s. Kinderdagverblijf Den Haag Rustenburg Oostbroek

Buitenschoolse opvang (bso) in Den Haag Rustenburg Oostbroek

Buitenschoolse opvang (bso) 2Torentjes is gevestigd in het nieuwbouwcomplex ‘Carré Escamp’ in de wijk Rustenburg. De kinderen kunnen hier hun talent ontwikkelen in de keuken, het atelier, op sportvelden en in de verborgen tuin.
De bso 2Kameleons is gevestigd aan de Nijkerklaan in de wijk Oostbroek in het gebouw (de kantine) van voetbalvereniging Quick Steps. Bij de naastgelegen De La Reyschool is een natuurtuin en een atelier en de kinderen hebben toegang tot de theaterzaal van de school.
Beide bso’s hebben bij de school een mooi schoolplein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de sportvelden achter de school. Ook zijn er regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld het Zuiderpark.
Buitenschoolse opvang Den Haag Rustenburg Oostbroek

Goede samenwerking in de wijk Rustenburg Oostbroek

2Torentjes heeft een goede samenwerking met stichting Mooi, de verborgen tuin, bibliotheek Escamp en de naastgelegen basisscholen; de P.C. Hooftschool en de Ds. D.J. Karresschool. 2Kameleons heeft een sterk samenwerkingsverband met voetbalvereniging Quick Steps en basisscholen; De La Reyschool aan de Voorthuizenstraat en aan de De La Reyweg.

Locatieoverzicht

2Kameleons Buitenschoolse opvang

Nijkerklaan 7A

2573 BA Den Haag

06-40815572

na school tot 18:00 uur

  • Acteren in theaterlokaal
  • Een ‘echt’ verkeersplein
  • Veel sport op de velden
2Torentjes Kinderdagverblijf

Escamplaan 61H

2547 GA Den Haag

070-3239862

07:00 tot 18:00 uur

  • Geopend vanaf 07:00 uur
  • Prachtig speelplein
  • Een stabiel team
Ook op deze locatie
2Torentjes Buitenschoolse opvang

Escamplaan 61H

2547 GA Den Haag

070-3239862

na school tot 18:00 uur

  • Een stabiel team
  • Een keuken en een atelier
  • Veel sport op de velden
Ook op deze locatie