Regentessekwartier

Kinderopvang bij u in de buurt

Regentessekwartier

Kinderopvang in Den Haag in het Regentessekwartier

In het veelzijdige en levendige Regentessekwartier zijn twee locaties van Kinderopvang 2Samen te vinden. Wij verwelkomen baby’s in ons kinderdagverblijf, peuters in de peuteropvang en schoolkinderen in de naschoolse opvang.

Kinderdagverblijf in het Regentessekwartier, Den Haag

2Zonnebloemen is een fijn kinderdagverblijf aan de Gaslaan. Het is een vrolijke plek waar uw kind vriendjes maakt, fijn kan spelen en waar de ontwikkeling volop wordt geprikkeld. Bijna alle groepen liggen direct aan onze trots: de tuin! Alle baby’s en peuters kunnen bij ons naar hartenlust veilig buiten spelen.
Het kinderdagverblijf ligt tegen sportpark De Verademing aan waar de kinderen heelijk in een leuke speeltuin kunnen spelen.

Buitenschoolse opvang (bso) in het Regentessekwartier, Den Haag

2Hoek de Gheijn aan de Gheijnstraat en bijbehorende dependance Regenboog aan de Copernicusstraat bieden buitenschoolse opvang in het Regentessekwartier. We koken en bakken graag na schooltijd en gaan regelmatig op pad naar de Vlindertuin en het Kamerlingh Onnesplein

Samenwerking met school, stadsboerderij en bibliotheek

Onze bso’s in het Regentessekwartier werken samen met Basisschool de Toermalijn, Basisschool de Elout, de Galvanischool en de Klimopschool.
Vanuit Stadsboerderij De Woelige Stal wordt het kinderdagverblijf op de hoogte gebracht van activiteiten die daar plaatsvinden zoals bijvoorbeeld het voorleesontbijt of schapen scheren, waar de kinderen ook altijd volop van genieten. En met de peuters brengen wij bezoekjes aan bibliotheek Segbroek of komt er iemand van de bibliotheek bij ons voorlezen.

Locatieoverzicht

2Hoek (De Gheijn) Buitenschoolse opvang

De Gheijnstraat 95

2562 NM Den Haag

070-3924737

na school tot 18:00 uur

  • Bso in Regentessekwartier
  • Dol op koken en bakken
  • Voorschoolse opvang bij basisschool De Elout
2Zonnebloemen Kinderdagverblijf

Gaslaan 80-82

2562 LL Den Haag

070-3642660

07:30 tot 18:00 uur

  • Ideale, rustige ligging
  • Grote buitenspeelruimte
  • Voorschoolse educatie (VE)