Samen lezen bij kinderdagverblijf 2Zonnebloemen Regentessekwartier Den Haag

Kinderopvang in het Regentessekwartier

In het veelzijdige en levendige Regentessekwartier zijn twee locaties van Kinderopvang 2Samen te vinden. Wij verwelkomen baby’s en peuters in ons kinderdagverblijf en schoolkinderen in de buitenschoolse opvang.

Kinderdagverblijven in het Regentessekwartier, Den Haag

2Zonnebloemen is een fijn kinderdagverblijf aan de Gaslaan. Het is een vrolijke plek waar je kind vriendjes maakt, fijn kan spelen en waar de ontwikkeling volop wordt geprikkeld. Bijna alle groepen liggen direct aan onze trots: de tuin! Alle baby’s en peuters kunnen bij ons naar hartenlust veilig buiten spelen. 2Zonnebloemen biedt ook Voorschoolse Educatie aan kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Het kinderdagverblijf ligt tegen sportpark De Verademing aan waar de kinderen heerlijk in een leuke speeltuin kunnen spelen.

Buiten spelen bij kinderdagverblijf 2Zonnebloemen Regentessekwartier Den Haag
Meisje bouwt met lego bij bso 2hoek in regentessekwartier den haag

Buitenschoolse opvang (BSO) in het Regentessekwartier, Den Haag

2Hoek aan de Gheijnstraat is een mooie locatie, gelegen rondom een patio in het Regentessekwartier. 2Hoek werkt nauw samen met basisschool De Toermalijn, basisschool De Elout en de Klimopschool. Onze dependance Regenboog biedt in De Elout BSO aan voor de jongste basisschoolkinderen. Ons hechte team zorgt ervoor dat ieder kind gezien wordt.

Voorschoolse Educatie in het Regentessekwartier, Den Haag

2Zonnebloemen biedt Voorschoolse Educatie (VE) volgens het programma Puk en Uk. VE heet ook wel voorschool en is voor kinderen een geweldige kans. Net zoals de kinderdagopvang en reguliere peuteropvang, maakt VE de stap naar het basisonderwijs gemakkelijker. Met het grote voordeel dat we nóg meer inzetten op het wegwerken van achterstanden. Bijvoorbeeld door spelenderwijs Nederlandse woordjes te leren en te oefenen met cijfers.

Lees meer over Voorschoolse Educatie bij 2Samen

Jongen met puk bij voorchoolse educatie den haag
medewerker en kinderen doen een spelletje bij bso 2hoek in regentessekwartier den haag

Samenwerking met school, stadsboerderij en bibliotheek

Onze BSO's in het Regentessekwartier werken samen met Basisschool de Toermalijn, Basisschool de Elout, de Galvanischool en de Klimopschool.

Vanuit Stadsboerderij De Woelige Stal wordt het kinderdagverblijf op de hoogte gebracht van activiteiten die daar plaatsvinden zoals bijvoorbeeld het voorleesontbijt of schapen scheren, waar de kinderen ook altijd volop van genieten. En met de peuters brengen wij bezoekjes aan bibliotheek Segbroek of komt er iemand van de bibliotheek bij ons voorlezen.

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!