meisjes in klimrek bij bso 2vossen in loosduinen den haag

Kinderopvang in Bohemen Meer en Bos

Bohemen en Meer en Bos is een Haagse wijk in het stadsdeel Loosduinen. De wijk wordt begrensd door de Machiel Vrijenhoeklaan en de Sportlaan in het noordwesten, de Daal- en Bergselaan en de Pioenweg in het noordoosten, de Laan van Meerdervoort in het zuidoosten en Kijkduinsestraat in het zuidwesten. De wijk grenst aan de wijken Vruchtenbuurt, Waldeck, Kijkduin en Ockenburgh, Vogelwijk en Bomen- en Bloemenbuurt.

De naam Bohemen verwijst naar het asiel van de Boheemse koning Frederik V van de Palts, die na de verloren Slag op de Witte Berg in 1620 vluchtte naar de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De naam Meer en Bos verwijst naar het voormalige landgoed Meer en Bos.

Buitenschoolse opvang (BSO) in Den Haag Bohemen en Meer en Bos

Buitenschoolse opvang 2Vossen bevindt zich in het hart van de bosjes van Pex bij het gebouw van korfbalvereniging ALO. 2Vossen is de plek voor kinderen om tot rust te komen en uit te razen. Vooral de buitenruimte maakt 2Vossen uniek. Er zijn sportvelden en er is een speeltuin. De kinderen van BSO 2Vossen zijn daarnaast dol op uitstapjes naar het bos, de duinen of de manage.

kinderen rennen over grasveld bij bso 2vossen in loosduinen den haag
zwaaien in speeltoestel bij bso 2vossen in loosduinen den haag

Samenwerking in de wijk Bohemen en Meer en Bos

2Vossen werkt nauw samen met de basisscholen; De Bonte Vlinderde Zonnebloem en het Instituut voor Individueel Onderwijs (IVIO). Ook is er natuurlijk de samenwerking met de ALO Haagse Korfbal Club, waar 2Vossen is gevestigd.

Kinderopvang in Bohemen Meer en Bos

Heb je vragen of hulp nodig?
Onze collega's van Planning & Advies zitten voor je klaar!