Waarom 2Samen?

Op zoek naar jou!

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Misschien iets voor jou? Bekijk meteen onze vacatures.

Vacatures

Waarom 2Samen?

Als je kiest voor 2Samen, dan kies je voor kwaliteit. Dat geldt voor ouders en kinderen, maar ook voor onze medewerkers. Werken voor de grootste kinderopvangorganisatie in Den Haag heeft veel voordelen. We zijn een professionele organisatie en verbeteren en vernieuwen onszelf iedere dag weer. Zo sluiten we altijd goed aan op wat onze klanten van ons vragen. Kinderen staan bij ons natuurlijk centraal. Maar onze medewerkers zijn daarin ontzettend belangrijk. Groeien is ons specialisme. Dat geldt ook voor jou! Benieuwd naar hoe we bij 2Samen te werk gaan? Lees dan bijvoorbeeld ons sociaal jaarverslag.
Pedagogisch medewerker kdv of bso
Als pedagogisch medewerker ben je dé reden waarom kinderen zich bij ons zo thuis voelen. Daarom vinden we het belangrijk dat ook jij blijft groeien.

Steeds weer groeien in je werk

Je groeit als professional bijvoorbeeld door het volgen van verschillende cursussen en trainingen. Of door onze pedagogische coaches die jou helpen om nog beter te worden in je werk. Daarnaast hebben we onze eigen activiteitenafdeling voor de bso-kinderen: KICKS. KICKS verzorgt allerlei leuke workshops en activiteiten voor de kinderen doordeweeks en in de vakanties. Leuk voor hen, maar ook voor jou! Je beleeft zo namelijk steeds weer iets nieuws. Tot slot word je ondersteund door ons hoofdkantoor. Onder andere met het onderhouden van je locatie, met pedagogiek, communicatie en nog veel meer. Zodat jij je volledig kunt richten op het belangrijkste: de kinderen!

Werken bij 2Samen, maar niet als pedagogisch medewerker

Ook op zoek naar jou!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die goed bij ons passen. Naast pedagogisch medewerkers, zoeken we voor onze locaties vaak unitmanagers en locatiecoördinatoren. Maar we kunnen natuurlijk ook niet zonder onze collega’s op het hoofdkantoor. Misschien kun je aan de slag bij de Financiële Administratie, of is er een vacature op de afdeling Klantadvies, ICT, P&O of Pedagogiek & Kwaliteit. Wil je werken bij een gezellige en informele organisatie, waar je kunt groeien en veel ruimte krijgt om eigen initiatief te nemen? Kijk dan vooral verder bij de vacatures.

Van je passie je werk maken. Ook zonder diploma misschien toch een match!

Matchen met talent

Heb je nog nooit nagedacht over werken bij een kinderopvang? Of ben je bang dat het werk eenzijdig is? Er is in de kinderopvang meer mogelijk dan je denkt!

Je bent bij de buitenschoolse opvang van 2Samen ook van harte welkom als je andere interesses of passies hebt. Bijvoorbeeld muziek. Of kunst. Of misschien ben je sportief en houd je van lekker sporten of dansen. Ben je flexibel? Wij ook. Laat ons weten waar jouw talenten liggen. Dan kijken we samen of er een match is. En wie weet voelt jouw baan straks nooit meer als werken.

Ga vrijblijvend met ons in gesprek over jouw talenten. Er is meer mogelijk dan je denkt! Kijk bijvoorbeeld eens op de vacaturepagina van KICKS, onze eigen activiteitenafdeling.

He creatieveling. Wil jij ook een baan die nooit meer als werken voelt?