Techniektalent

Bekijk meteen onze vacatures

Vacatures

Techniektalent

Of het nu gaat om een legobouwwerk of leren programmeren… Jij hebt technisch inzicht en wil dat graag delen met kinderen. Bij onze buitenschoolse opvang in Den Haag, Monster en Naaldwijk kun je naar hartenlust creëren, onderzoeken en bouwen!

Techniek en kinderopvang gaan veel beter samen dan je misschien denkt. Kinderen zijn nieuwsgierig. Ze willen graag alles weten en stellen veel vragen. Een perfecte houding om samen op onderzoek te gaan. Hoe maak je bijvoorbeeld schaduwfiguren? Hoe kun je een knikkerbaan maken met karton? Of hoe zorg je ervoor dat de BeeBot naar het juiste punt op de mat rijdt? Er is bijna bij iedere locatie wel ruimte om jouw technische activiteiten helemaal in te vullen.

Techniektalent bij 2Samen

Kinderen van bso 2Uilen hebben hun eigen stad ontworpen en gemaakt. Ze hadden het helemaal zelf voor het zeggen: een huis in de vorm van een schoen, rijdende winkels, of een huis waar een boom doorheen groeit. Gemaakt met alles wat er in huis was, zoals oud karton, recyclematerialen en restpapiertjes. Bij andere bso’s zijn er weer kinderen die ontzettende fan zijn van Lego. In de afgelopen jaren is er regelmatig een legotoernooi georganiseerd. Een perfecte kans om samen met de kinderen veel te oefenen!

Goed te combineren

Onze buitenschoolse opvanglocaties zijn open als scholen dicht zijn. Uren die je kunt maken zijn tijdens voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang (de lunchpauze) en naschoolse opvang. Je kunt daarom goed combineren met andere dingen die je doet. Bijvoorbeeld als je ’s ochtends video’s maakt voor je YouTubekanaal, of bezig bent in je werkplaats. Ook als je één of twee dagen per week nodig hebt voor je eigen projecten. Met de zekerheid van een vast inkomen bij 2Samen!

Geen vaste uren of nog student?

We hebben ook altijd mensen nodig die kunnen invallen, die in vakanties willen werken of die op basis van bijvoorbeeld hun schoolrooster een paar dagen per week aan de slag kunnen. Ook als je een relevantie studie doet en overgaat van je 2e naar je 3e leerjaar (50% studiepunten behaald), mag je in de kinderopvang werken. Lijkt dat je wat? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact & diplomacheck

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is bij 2Samen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail (werving@2samen.nl) of app/telefoon (06 40779164). Wij checken ook graag voor jou of je diploma voldoet. En heb je ervaring met het werken met kinderen, maar geen gepast diploma? Ook dan zijn er misschien mogelijkheden. We horen graag van je!

Je kunt je diploma ook gemakkelijk zelf checken via de diplomacheck van website Kinderopvang Werkt. Klik op onderstaande afbeelding om naar die website te gaan.

Diplomacheck Kinderopvang Werkt

Robots programmeren

Als je bezig gaat met BeeBots, zijn de kinderen niet meer weg te slaan. Tijdens een 'train the trainer' cursus worden collega's meegenomen in hoe je deze BeeBots kunt gebruiken.