Sporttalent

Bekijk meteen onze vacatures

Vacatures

Sporttalent

Sporttalenten krijgen bij 2Samen alle ruimte! We hebben locaties in Den Haag, Monster en Naaldwijk met hockeyvelden, voetbalvelden, gymzalen, speelpleinen, bos, duinen… jij kunt bij ons zeker je hart ophalen.

Sporters van onze locaties werken in onze interne sportersgroep regelmatig samen om kinderen lekker aan het bewegen te krijgen of om collega’s te helpen met sportactiviteiten. Zo organiseren ze samen bijvoorbeeld een voetbaltoernooi en olympische zomer- en winterspelen.

Sporttalent bij 2Samen

Er zijn talloze voorbeelden te bedenken van hoe je jouw talent voor sport kunt inzetten bij 2Samen. Zo gaat Kelvin het liefst de hele dag naar buiten. Bijvoorbeeld om te voetballen, basketballen of om tikkertje te spelen. Hij merkt dat de kinderen ook uit zichzelf actiever worden. Naast de bso wordt hij bij zijn locatie ingezet om lekker te bewegen met de peuters. Martin werkt bij 2Lakeien, bij de kindercaravan. Voor die groep kiezen kinderen die naar buiten willen, ook als het regent. Daarnaast is Martin een echte taekwondoprofessional! Daarom gaat hij ’s ochtends naar peutergroepen van heel 2Samen om judolessen te geven. Voor Martin een kans om bij 2Samen te doen wat hij het liefste doet. En de peuters vinden het fantastisch!

Goed te combineren

Onze buitenschoolse opvanglocaties zijn open als scholen dicht zijn. Uren die je kunt maken zijn tijdens voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang (de lunchpauze) en naschoolse opvang. Je kunt daarom goed combineren met andere dingen die je doet. Bijvoorbeeld als je gymlessen geeft op school. Of als je ’s avonds nog voetbaltraining of danslessen geeft. Ook als je één of twee dagen per week nodig hebt voor je eigen projecten. Met de zekerheid van een vast inkomen bij 2Samen!

Geen vaste uren of nog student?

We hebben ook altijd mensen nodig die kunnen invallen, die in vakanties willen werken of die op basis van bijvoorbeeld hun schoolrooster een paar dagen per week aan de slag kunnen. Ook als je een relevantie studie doet en overgaat van je 2e naar je 3e leerjaar (50% studiepunten behaald), mag je in de kinderopvang werken. Lijkt dat je wat? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact & diplomacheck

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is bij 2Samen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail (werving@2samen.nl) of app/telefoon (06 40779164). Wij checken ook graag voor jou of je diploma voldoet. En heb je ervaring met het werken met kinderen, maar geen gepast diploma? Ook dan zijn er misschien mogelijkheden. We horen graag van je!

Je kunt je diploma ook gemakkelijk zelf checken via de diplomacheck van website Kinderopvang Werkt. Klik op onderstaande afbeelding om naar die website te gaan.

Diplomacheck Kinderopvang Werkt

De dag van Kelvin

Kelvin werkt bij de buitenschoolse opvang van 2Krekels. Hij is vooral veel buiten met de kinderen. Lekker voetballen en bewegen!