Educatief talent

Bekijk meteen onze vacatures

Vacatures

Educatief talent

Jij krijgt energie van het werken met kinderen. Daar ben je het liefst dan ook de hele dag mee bezig. Op school kun jij je pedagogische vaardigheden inzetten om de leerkrachten te ondersteunen bij hun werk. En ’s middags wordt het nóg leuker, want dan mag je de tofste dingen organiseren met kinderen in hun vrije tijd!

Op steeds meer van onze locaties in Den Haag, Monster en Naaldwijk werken we nauw samen met school. Omdat schooltijden natuurlijk precies anders zijn dan de tijden van onze buitenschoolse opvang, zijn er veel goede combinaties te maken. Zodat jij jouw week kunt invullen zoals jij wilt.

Educatief talent bij 2Samen

Bij onze locatie 2Torentjes wordt steeds intensiever samengewerkt met school. Zo werden bso-medewerkers tijdens de lockdown ingezet als extra handen en doen ze taken als onderwijsassistent. Verschillende van onze bso-medewerkers volgen de opleiding ‘AD-PEP’ (Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional). Bovendien zorgt het werken op school en op de opvang ervoor dat je veel beter samen kunt optrekken. Want je kent de kinderen als geen ander en brengt jouw pedagogische kennis mee. Een mooie aanvulling op het leren op school!

Goed te combineren

Onze buitenschoolse opvanglocaties zijn open als scholen dicht zijn. Uren die je kunt maken zijn tijdens voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang (de lunchpauze) en naschoolse opvang. Je kunt daarom perfect combineren met het werk op school.

Geen vaste uren of nog student?

We hebben ook altijd mensen nodig die kunnen invallen, die in vakanties willen werken of die op basis van bijvoorbeeld hun schoolrooster een paar dagen per week aan de slag kunnen. Ook als je een relevantie studie doet en overgaat van je 2e naar je 3e leerjaar (50% studiepunten behaald), mag je in de kinderopvang werken. Lijkt dat je wat? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact & diplomacheck

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is bij 2Samen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail (werving@2samen.nl) of app/telefoon (06 40779164). Wij checken ook graag voor jou of je diploma voldoet. En heb je ervaring met het werken met kinderen, maar geen gepast diploma? Ook dan zijn er misschien mogelijkheden. We horen graag van je!

Je kunt je diploma ook gemakkelijk zelf checken via de diplomacheck van website Kinderopvang Werkt. Klik op onderstaande afbeelding om naar die website te gaan.

Diplomacheck Kinderopvang Werkt