Creatief talent

Bekijk meteen onze vacatures

Vacatures

Creatief talent

Dansen, zingen, schilderen, muziek maken, graffiti spuiten, vloggen of toneelspelen… bij 2Samen is alles mogelijk. Welk creatief talent ook bij jou past, bij onze buitenschoolse opvang in Den Haag, Monster en Naaldwijk kun jij het kwijt!

Als je creatief bent ingesteld, dan weet je daar natuurlijk op al onze locaties wel iets van te maken. Maar we helpen je graag. Zo hebben we verschillende locaties met mooie ateliers en hebben we podia, muziekinstrumenten, en nog veel meer.

Creatief talent bij 2Samen

Creativiteit zit in alles. Dat onze medewerkers heel creatief zijn, zien we onder andere op ons intranet, Sammie. Daar worden we regelmatig verrast door de mooiste creaties, ideeën voor de leukste activiteiten en collega’s die fantastische kunst maken voor en met de kinderen. Een van onze laatste ontwikkelingen is Studio 2: vloggen door en voor kinderen. Ze laten via films zien hoe ze zelf creatief aan de slag gaan en delen deze met andere kinderen van 2Samen. Of ze vloggen over een bezoek aan het hoofdkantoor en vragen de directeur het hemd van het lijf. We staan bij 2Samen altijd open voor nieuwe dingen: klein of groot!

Goed te combineren

Onze buitenschoolse opvanglocaties zijn open als scholen dicht zijn. Uren die je kunt maken zijn tijdens voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang (de lunchpauze) en naschoolse opvang. Je kunt daarom goed combineren met andere dingen die je doet. Bijvoorbeeld als je ’s ochtends wilt werken in je atelier, als je ’s avonds muziekles geeft of als je één of twee dagen per week nodig hebt voor je eigen projecten. Met de zekerheid van een vast inkomen bij 2Samen!

Geen vaste uren of nog student?

We hebben ook altijd mensen nodig die kunnen invallen, die in vakanties willen werken of die op basis van bijvoorbeeld hun schoolrooster een paar dagen per week aan de slag kunnen. Ook als je een relevantie studie doet en overgaat van je 2e naar je 3e leerjaar (50% studiepunten behaald), mag je in de kinderopvang werken. Lijkt dat je wat? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact & diplomacheck

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is bij 2Samen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail (werving@2samen.nl) of app/telefoon (06 40779164). Wij checken ook graag voor jou of je diploma voldoet. En heb je ervaring met het werken met kinderen, maar geen gepast diploma? Ook dan zijn er misschien mogelijkheden. We horen graag van je!

Je kunt je diploma ook gemakkelijk zelf checken via de diplomacheck van website Kinderopvang Werkt. Klik op onderstaande afbeelding om naar die website te gaan.

Diplomacheck Kinderopvang Werkt