Natuurtalent

Bekijk meteen onze vacatures

Vacatures

Natuurtalent

Avontuur,- groen,- & natuurtalent

Het liefst ga jij de hele middag op avontuur! Jij wil het bos verkennen, door de duinen struinen en speurneuzen in de wijk. Daar neem je de kinderen natuurlijk in mee. Jij kunt bij onze buitenschoolse opvang in Den Haag, Monster en Naaldwijk heerlijk buiten zijn.

Er is bij onze locaties van alles te beleven. We hebben locaties vlakbij het strand, naast de duinen, in het bos of gewoon middenin de wijk. En als je zin hebt om lekker bij de locatie te blijven, dan is er bij veel locaties een groene tuin of een natuurtuin. Of je haalt lekkere groente uit de moestuin om samen met de kinderen de heerlijkste gerechten te bereiden.

Avontuur,- groen,- & natuurtalent bij 2Samen

Al meer dan 10 jaar organiseert 2Samen iedere zomervakantie een zomerkamp. Dat doen we sinds kort ook in de andere vakanties. We huren het terrein van een scoutingvereniging en zorgen ervoor dat kinderen en de meegekomen collega’s het een of twee dagen onwijs naar hun zin hebben! Kampvuur, spellen, met water aan de slag… het is en blijft altijd een ongekend succes. Daarnaast zetten we ons steeds meer in voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door het gebruik van windenergie, door de CO2-uitstoot van ons gasgebruik te compenseren en door regentonnen op onze locaties. Onze duurzaamheidsambassadeurs zitten vol goede ideeën!

Goed te combineren

Onze buitenschoolse opvanglocaties zijn open als scholen dicht zijn. Uren die je kunt maken zijn tijdens voorschoolse opvang, tussenschoolse opvang (de lunchpauze) en naschoolse opvang. Je kunt daarom goed combineren met andere dingen die je doet. Bijvoorbeeld als je ’s ochtends broodjes maakt voor je lunchroom, bezigheden doet voor je scouting, of als je je eigen webshop beheert. Ook als je één of twee dagen per week nodig hebt voor je eigen projecten. Met de zekerheid van een vast inkomen bij 2Samen!

Geen vaste uren of nog student?

We hebben ook altijd mensen nodig die kunnen invallen, die in vakanties willen werken of die op basis van bijvoorbeeld hun schoolrooster een paar dagen per week aan de slag kunnen. Ook als je een relevantie studie doet en overgaat van je 2e naar je 3e leerjaar (50% studiepunten behaald), mag je in de kinderopvang werken. Lijkt dat je wat? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact & diplomacheck

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is bij 2Samen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail (werving@2samen.nl) of app/telefoon (06 40779164). Wij checken ook graag voor jou of je diploma voldoet. En heb je ervaring met het werken met kinderen, maar geen gepast diploma? Ook dan zijn er misschien mogelijkheden. We horen graag van je!

Je kunt je diploma ook gemakkelijk zelf checken via de diplomacheck van website Kinderopvang Werkt. Klik op onderstaande afbeelding om naar die website te gaan.

Diplomacheck Kinderopvang Werkt