Welkom Sinterklaas!

Dit weekend komt Sinterklaas met
zijn Pieten naar Nederland.
Zo ook in Den Haag, Monster
en Naaldwijk.

Komen jullie ook?!

Welkom Sinterklaas!

Naar overzicht

13 november 2018

Welkom Sinterklaas!

Net als voorgaande jaren dragen wij bij aan het programma in de Scheveningse haven. We, verwelkomen de Sint, delen leuke kleinigheidjes uit en vangen zoekgeraakte kinderen op. Het programma in de haven begint om 10:30 uur. Daarnaast kun je onze praalwagen tegenkomen in de rijtoer van de Sint, die gaat de hele middag door de stad van Den Haag.

Meer details over het programma in de haven, de rijtoer door de stad en het programma in het centrum: www.sinterklaasindenhaag.nl

Sinterklaas in Monster

In Monster wordt de sint zaterdagmiddag verwacht in de Havenstraat. Het programma begint hier vanaf 13.50 uur.
Als Sinterklaas is aangekomen gaat hij naar het Kerkplein in Monster. Om daar verder het Sinterklaasfeest met elkaar te vieren. Uiteraard is het ook mogelijk om bij Sinterklaas op schoot te zitten

Sinterklaas in Naaldwijk

Naaldwijk verwelkomt Sinterklaas en zijn Pieten om 13.00 uur. Sinterklaas komt met de boot aan bij Sporthal de Pijl aan de Bachlaan. Vanaf hier vervolgen de Sint en zijn Pieten hun tocht naar het Wilhelminaplein. Hier verwacht hij rond 14.15 uur te zijn.
De kindervriend maakt natuurlijk de tijd om handjes te geven, tekeningen te ontvangen of met de kinderen op de foto te gaan. En wie zoet is, krijgt lekkers! Om 16.00 uur vertrekt Sinterklaas weer.