Filters

Verhaal categorieën

Alle verhalen

Lijst weergave

Jaaroverzicht 2023

Ben je benieuwd naar onze hoogtepunten? Bekijk dan ons jaaroverzicht.

Nieuws

Mexicaans koken bij Meesterkoks 2024

Yulia, Dewi, Tom en Arends van BSO 2Zeppelins in Monster kijken trots terug op Meesterkoks 2024. De jury genoot van hun nacho's.

Nieuws

Een mooie tijd. Die maak je samen.

YES. Vanaf nu ‘zie’ je ons op een andere manier. Want de doorontwikkeling van onze herkenbare huisstijl én twee nieuwe websites zijn voor iedereen zichtbaar!

Nieuws

Duurzame slingers van Het Westerhonk

Roxy, Lilliana, Lilou, Luuk en Suna van 2Pinguïns in Naaldwijk ontvingen maar liefst 210 handgemaakte vlaggenlijnen van cliënten met een verstandelijke beperking.

Nieuws

Izabella (3 jaar) opent 2Walvissen in Basalt

Izabella (3) opende op 1 februari het nieuwe kinderdagverblijf 2Walvissen voor kinderen met én zonder een specifieke (medische) zorgvraag in revalidatiecentrum Basalt.

Nieuws

Burgemeester Arends leest voor bij 2Ballonnen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen las burgemeester Bouke Arends voor aan de baby’s en peuters bij kindercentrum 2Ballonnen in Monster in Westland.

Bij 2Samen

Voorleesontbijt in Boekenmuseum

De start van de Nationale Voorleesdagen was weer een feest! Overal bij 2Samen worden kinderen voorgelezen uit het boek ‘Help, een verrassing!’

Nieuws

Bestuurlijke fusie 2Samen en DAK een feit

DAK en 2Samen hebben sinds 1 januari één overkoepelend bestuur. Als Collectief Kindontwikkeling nog sterker inzetten optimale groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Nieuws

Een kansrijke start in iedere wijk

“Ondanks mijn vwo-advies, vertelden ze me op de middelbare school van mijn keuze dat ik beter naar een andere school kon gaan met een vmbo-afdeling. ‘Voor het geval ik toch afzakte’. Dat doet iets met je.

ZINvol