Filters

Verhaal categorieën

Alle verhalen

Lijst weergave

2Samen naar het Heppie Festival

Op het Heppie festival kunnen (kwetsbare) kinderen onbezorgd plezier maken, hun talenten ontdekken en nieuwe en positieve ervaringen opdoen.

Nieuws

Kinderen openen mini-bieb in Wateringse Veld

Weer een mini-bieb erbij! De nieuwste staat bij 2Schuiten en CBS De Gantel in Wateringse Veld. Zij namen dit initiatief om het (voor)lezen en het leesplezier te bevorderen.

Nieuws

Vijf generaties op de werkvloer

Momenteel zijn er vijf generaties op de werkvloer: uniek in onze 80-jarige geschiedenis. Hoe haal je het beste uit elkaar? Dat leerden ruim 700 collega's tijdens de studiemiddag!

Nieuws

Vrolijke koppies bij Heel 2Samen Bakt

2Samen bestaat 80 jaar. We kijken terug op een mooie tijd! Wie jarig is trakteert en versiert de boel. Het lekkers? Dat maken we lekker zelf: Heel 2Samen Bakt!

Nieuws

Jeugdcorsoboot Ratatouille valt in de smaak

Feline, Sylke, Julian, Tom, Dewi, Thijn en Juley bij bso 2Zeppelins in Monster maakten dit jaar de jeugdcorsoboot voor deelname aan Varend Corso Westland.

Nieuws

Jaaroverzicht 2023

Ben je benieuwd naar onze hoogtepunten? Bekijk dan ons jaaroverzicht.

Nieuws

Mexicaans koken bij Meesterkoks 2024

Yulia, Dewi, Tom en Arends van BSO 2Zeppelins in Monster kijken trots terug op Meesterkoks 2024. De jury genoot van hun nacho's.

Nieuws

Een mooie tijd. Die maak je samen.

YES. Vanaf nu ‘zie’ je ons op een andere manier. Want de doorontwikkeling van onze herkenbare huisstijl én twee nieuwe websites zijn voor iedereen zichtbaar!

Nieuws

Duurzame slingers van Het Westerhonk

Roxy, Lilliana, Lilou, Luuk en Suna van 2Pinguïns in Naaldwijk ontvingen maar liefst 210 handgemaakte vlaggenlijnen van cliënten met een verstandelijke beperking.

Nieuws