Speuren naar talent

Aanmelden is niet meer mogelijk, de activiteit is vol!

Speuren naar talent

Naar overzicht

8 oktober 2020

Talentgesprekken in Vakantiepas!

Kinderopvang 2Samen staat weer met een leuke activiteit in de Vakantiepas. Dit keer op een bijzondere manier, want we gaan in de herfstvakantie voor het eerst vanuit 2Samen talentgesprekken met kinderen voeren!

Iedereen heeft talenten!

Samen met de kinderen speuren we naar: Wie ben jij? Waar zit je kracht? Waar word je blij van? Talent gaat schuil achter wat iemand het allerliefst doet en waarbij de tijd vergeten wordt. Want het mooie is, bij talent gaat het niet om prestaties, maar om waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

Kindertalentenfluisteraar activiteit Vakantiepas 2Samen KICKS Talenten kinderen

Kindertalentfluisteraars

De gecertificeerde kindertalentenfluisteraars van 2Samen gaan met de kinderen in gesprek over de dingen die zij het liefst doen en waar zij trots op zijn. We zetten het samen op een rijtje.

Zoveel kralen, zoveel kleuren, zoveel talenten…

Wanneer de kinderen willen kunnen zij tijdens de activiteit ook nog met verschillende kralen en hangertjes een eigen unieke kralenarmband of sleutelhanger maken. Welke kralen en unieke bedeltjes worden gekozen bij de talenten?
Ze mogen het helemaal samenstellen zoals zij willen. De kinderen gaan naar huis met een zelfgemaakte sleutelhanger of armband, en met een persoonlijke talentenkaart én een portie zelfvertrouwen en veerkracht!

De activiteit is op woensdag 21 oktober bij Pand Zuid West en is geschikt voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Meer informatie over de activiteit ‘Speur naar jouw talenten’ staat op de website van KICKS, de activiteitenafdeling van 2Samen.