Campagne

Hé leukerd!

Bezorg jij kinderen de tijd van hun leven door te doen wat jij het liefste doet?

Campagne

Naar overzicht

9 december 2021

Nieuwe wervingscampagne live

Er zijn ruim 170 (!) opleidingen die kwalificeren voor het werken in de buitenschoolse opvang. Veel mensen denken nog steeds dat werken in de opvang alleen gaat om luiers verschonen en de fles geven. Maar onze bso's zijn juist plekken waar je je talent kwijt kunt. Waar je de hele middag kunt sporten, waar je een atelier bouwt, robots programmeert, kookt of struint door de duinen. In onze campagne zie je foto's van onze activiteiten, medewerkers en kinderen.

Campagne

We voeren campagne op allerlei manieren. Zo hebben we collega’s gevraagd om posters mee te nemen en op te hangen, bijvoorbeeld bij hun sportclub of muziekschool. Ook komen de posters op allerlei plekken in de stad te hangen, hebben we advertenties op al onze sociale mediakanalen en rijdt er zelfs volgend jaar een speciale 2Samen tram door de stad.

Talent werven kinderopvang 2samen den haag monster naaldwijk sporter sporten werken       

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn bij 2Samen op zoek naar pedagogisch medewerkers die zin hebben in een nieuwe uitdaging, zzp’ers die graag wat extra zekerheid willen, 3ejaars hbo-studenten die flexibel willen werken … Er is veel mogelijk!
En wat is er nou leuker dan kinderen de tijd van hun leven bezorgen, door te doen wat je het liefste doet? Kijk voor meer informatie over ons ‘talentwerken’ op www.2samen.nl/talent.