2Matrozen

Zeesluisweg 30
2583 DR Den Haag
070-7504836

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Ouders kunnen bij 2Matrozen profiteren van de mogelijkheid tot verlengde opening tot 18:30 uur

Terug naar locatieoverzicht

Zeesluisweg 30
2583 DR Den Haag
070-7504836

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2Matrozen

Kinderdagverblijf 2Matrozen ligt centraal bij de haven en het strand van Scheveningen vlakbij het Statenkwartier. De uitstraling is sfeervol en huiselijk waardoor kinderen en ouders een warm en welkom gevoel krijgen. Iedere groep heeft een eigen inrichting met een unieke huishoek. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en geven kinderen en ouders de tijd en aandacht, die zij nodig hebben. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen, zodat u kunt zien hoe prachtig en ruim het bij ons binnen en buiten is.

Wat maakt ons speciaal?

  • Verrassend, mooi en ruim van binnen
  • Riante natuurtuin met veel uitdaging, groen en kippen
  • Jaarkalender met originele activiteiten
  • Eropuit in de omgeving met baby’s en peuters
  • Overwegend duurzaam en creatief speelgoed
  • Ruime openingstijden
  • Koffiehoek (ook ‘to go’)
  • Vrij parkeren tot 18.00 uur (uniek in omgeving)

Buitenspelen 

Kinderdagverblijf 2Matrozen heeft volop ruimte om buiten te spelen. Voor de baby’s is er een afgeschermde veilige speelplek. De peuters hebben een groot plein met voldoende uitdaging. Er is een zandbak, een parcours met heuvels en bruggetjes voor de driewielers, een zitkuil en een modderkeuken. Ook is er veel groen en een kruidentuin. De kinderen helpen graag met water geven van planten en het oogsten van de kruiden, die we gebruiken in zelfgemaakte soep voor tussen de middag. Ook helpen de kinderen altijd bij het voeren van de kippen en natuurlijk zijn zij heel voorzichtig bij het rapen van de eitjes.

 

Ouders geven deze locatie een:

7,7

“Bij 2Matrozen laat ik mijn kinderen altijd met een goed gevoel achter. Leuke medewerkers die zichtbaar enthousiast en lief zijn voor mijn kinderen”

- Ouder, Klanttevredenheid onderzoek 2016

Activiteiten bij kinderdagverblijf 2Matrozen

We bieden een actief en creatief programma; geen overdaad, rust en activiteit wisselen elkaar af. Als het mogelijk is gaan we eropuit; even wandelen met de kleintjes in de buggy’s of met peuters op stap met de Stint (elektrische bolderwagen) naar de kinderboerderij of de speeltuin. Dat 2Matrozen een actief en creatief kinderdagverblijf is, is te zien aan de door kinderen gemaakte kunstwerken. Maar ook de foto’s met verslag van activiteiten die worden opgehangen, geven een goed beeld van wat er dagelijks met de kinderen wordt gedaan. Natuurlijk hebben de kinderen soms ook behoefte aan rust en dan is het fijn om samen een boekje te lezen.

Zeesluisweg 30
2583 DR Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven